Niewiadów 520CH czy ktoś posiada?
Niewiadów 520CH czy ktoś posiada?
Witam po dłuższej nieobecności, jak w temacie czy ktoś ma taką przyczepę?Mam kilka pytań odnośnie tego modelu.
N-260
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Re: Niewiadów 520CH czy ktoś posiada?
Witam. Jestem posiadaczem takiej przyczepki. Co Ciebie interesuje? Moja ma podwyższone burty a chciałbym podnieść jeszcze o jedną burtę wyżej tak na trzy sztuki.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
Witaj, dziękuję za odzew. Pytanie dotyczy linek hamulca. Czy mógłbyś mi zrobić zdjęcie miejsca gdzie spotykają się wszystkie 3 linki?To samo dotyczy jak ona wchodzi w zaczep. Pierwszy raz mam do czynienia z najazdem a linek przy niej nie ma wcale.
N-260
bania pisze:Witaj, dziękuję za odzew. Pytanie dotyczy linek hamulca. Czy mógłbyś mi zrobić zdjęcie miejsca gdzie spotykają się wszystkie 3 linki?To samo dotyczy jak ona wchodzi w zaczep. Pierwszy raz mam do czynienia z najazdem a linek przy niej nie ma wcale.
Nie mam tej przyczepy co prawda ale wydaje mi się, że otwartych drzwi nikt nie wyważył. Przy osi powinien być barczyk i pręt idący do najazdu...
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
. Pytanie dotyczy linek hamulca. Witaj. Na chwilę obecną nie pomogę. Przyczepa stoi poza miejscem zamieszkania w garażu zawalona różnymi przedmiotami. Dostęp będzie dopiero wiosną, przed pierwszymi wyjazdami.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
b.b tulipan pisze:. Pytanie dotyczy linek hamulca. Witaj. Na chwilę obecną nie pomogę. Przyczepa stoi poza miejscem zamieszkania w garażu zawalona różnymi przedmiotami. Dostęp będzie dopiero wiosną, przed pierwszymi wyjazdami.
W razie czego wrzuć tu zdjęcie nawet na wiosnę, nie sądzę ze ją wcześniej ruszę. Dopiero w kwietniu będę w Polsce to wtedy zamierzam ją zarejestrować.
N-260
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Tak zrobię.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4