witam.POMOCY
witam.POMOCY
Kupiłem dziś szybę w Niewiadowie przednią, do przyczepy N-132. Problem polega w tym, że prowadnica w tej szybie jest mniej zagięta niż w tej która znajdowała się w przyczepie. Czy mogliby mi Państwo cokolwiek poradzić,ewentualnie może jest ktoś kto posiada taką szybę do sprzedania.Wszelka pomoc mile widziana. 0 512 02 32 18. PS. Nie ukrywam że zależy mi na czasie bo przyczepa stoi bez szyby. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Re: witam.POMOCY
witam
domyślam się że chodzi o zawias od strony szyby? jeśli coś nie pasuje od strony nowej szyby to może należałoby jeszcze zainwestować w listwę zawiasową - ta aluminiowa przykręcana do przyczepy? koszt około 27zł. Raczej nie chce mi się wierzyć że jest to jakaś wada produkcyjna (to przy szybie).
domyślam się że chodzi o zawias od strony szyby? jeśli coś nie pasuje od strony nowej szyby to może należałoby jeszcze zainwestować w listwę zawiasową - ta aluminiowa przykręcana do przyczepy? koszt około 27zł. Raczej nie chce mi się wierzyć że jest to jakaś wada produkcyjna (to przy szybie).
Stajnia:
Ford Galaxy 2.0 - 1998
Ford Fiesta 1.3 - 2002
Niewiadów n126e - 1982
Świdnik Trade 23602SE - 2010
Ford Galaxy 2.0 - 1998
Ford Fiesta 1.3 - 2002
Niewiadów n126e - 1982
Świdnik Trade 23602SE - 2010
Tak jak pisze zoltan, wątpię, że szyba jest uszkodzona. Też wymieniałem dwie szyby u siebie i trzeba było poprawiać listwę zawiasową.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Witam serdecznie na forum i w Fanklubie