Panowie, odebrałem przesyłkę zwrotną z piecykiem Trumatic 3002, który kiedyś kupiłem w ciemno, a że będę chciał go zamontować w ence postanowiłem profilaktycznie urządzenie sprawdzić. Sprzęt wrócił sprawny, odpala wszystko, dodatkowo poprosiłem o przerobienie na iskrownik zasilany baterią. Dużo bym mógł pisać, ale jednym słowem: solidnie wykonana robota. Teraz będę spał spokojnie bez obaw, że się uduszę. Gdyby ktoś szukał na FB można go znaleźć pod nazwą "doktor Kamper".
Pozdrawiam, Tomek.
Przegląd instalacji gazowej
-
- Przyjaciel
Re: Przegląd instalacji gazowej
Gdzie mogę naprawić ogrzewanie gazowe? Przyczepa stoi w kujawsko-pomorskim okolice Rypina. Proszę o pomoc
Dodge Journey
Adria 4153
Adria 4153
Jakiś plan na urlop jest ale w moim przypadku plany często ulegają zmianie. Do sedna: czy jadąc w dzikie kraje typu Austria, Niemcy trzeba zrobić przegląd instalacji gazowej żeby mieć ten jakiś tam certyfikat?
Kontroluje,wymaga tego ktoś na kempingu lub drodze?
Kontroluje,wymaga tego ktoś na kempingu lub drodze?
N126n
Remont eNki
Remont eNki
To dotyczy pojazdów zarejestrowanych z Niemczech, ale może się tak zdarzyć, że kemping Cię nie wpuści jeśli nie masz przeglądu. Ordnung muss sein.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n