Podkładki pod podpory
-
- Fanklubowicz
Re: Podkładki pod podpory
Moja enka dostała podkładki plastykowe DIY. Na zdjęciu pierwsza wersja. Podkładki z lekkiego i bardzo wytrzymałego tworzywa sztucznego. Zdobyczne. A pod bardzo nierówny nadmorski teren pod nimi lądują blaszki z kwasiaka. W wersji 2.0 zmieniłem system mocowania do podpory gdyż jedną zgubiłem gdzieś pomiędzy wybrzeżem a Dolnym Śląskiem.
Poziom alkoholu powyżej 0,5 promila zapewnia doraźną nieśmiertelność...
N126n `89 dizel edyszyn - już nic nie robię, a jednak...
N132T `84 gaz edyszyn
Opel Zafira B '08 - podrobiona pora sprzedać
Ford S-Max mk1 '14 - holownik
Ford Fiesta MK7 '09 -małe, srebrne toczydełko
Towarówka ze Świdnika
N126n `89 dizel edyszyn - już nic nie robię, a jednak...
N132T `84 gaz edyszyn
Opel Zafira B '08 - podrobiona pora sprzedać
Ford S-Max mk1 '14 - holownik
Ford Fiesta MK7 '09 -małe, srebrne toczydełko
Towarówka ze Świdnika
Re: Podkładki pod podpory
Miałem w Chateau zrobione z blachy nierdzewnej chyba 1,5 albo 2 mm grubej.
Sprawowały się super ale później w Adrii jakoś nie było czasu zrobić więc pełen obaw kupiłem te podlinkowane tutaj podkładki
Pomyślałem, że są tanie więc nawet jak starczą na sezon to nie będzie płaczu. Moje zdziwienie było wielkie, bo to jest naprawdę kawał solidnego tworzywa.
Teraz w Knausie mam już jakieś inne i wyglądają na zdecydowanie mniej solidne więc trzeba będzie wejść pod budę i zrobić przekładkę. Te co mam teraz mają plastikowe bolce a to budzi mój największy niepokój bo ile to trzeba żeby je połamać.
Sprawowały się super ale później w Adrii jakoś nie było czasu zrobić więc pełen obaw kupiłem te podlinkowane tutaj podkładki
Pomyślałem, że są tanie więc nawet jak starczą na sezon to nie będzie płaczu. Moje zdziwienie było wielkie, bo to jest naprawdę kawał solidnego tworzywa.
Teraz w Knausie mam już jakieś inne i wyglądają na zdecydowanie mniej solidne więc trzeba będzie wejść pod budę i zrobić przekładkę. Te co mam teraz mają plastikowe bolce a to budzi mój największy niepokój bo ile to trzeba żeby je połamać.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n