dworek pisze:Ja materaców nie miałbym gdzie w domu zbunkrować, zostawiam w cepce tylko stawiam pionowo na bocznej krawędzi. Do tego wstawiam pochłaniacz wilgoci. Zima nie zima raz na tydzień/dwa tygodnie odpalam ogrzewanie, posiedzę w środku, książkę poczytam, fkn przeglądnę, browara wypiję
![]()
...byle do wiosny
CornBlumenBlau pisze:dworek pisze:Ja materaców nie miałbym gdzie w domu zbunkrować, zostawiam w cepce tylko stawiam pionowo na bocznej krawędzi. Do tego wstawiam pochłaniacz wilgoci. Zima nie zima raz na tydzień/dwa tygodnie odpalam ogrzewanie, posiedzę w środku, książkę poczytam, fkn przeglądnę, browara wypiję
![]()
...byle do wiosny
Dworuś, jakże ja bym chciał mieć takiego sąsiada, z taką przyczepką jak Ty...
dworek pisze:Ja materaców nie miałbym gdzie w domu zbunkrować, zostawiam w cepce tylko stawiam pionowo na bocznej krawędzi. Do tego wstawiam pochłaniacz wilgoci. Zima nie zima raz na tydzień/dwa tygodnie odpalam ogrzewanie, posiedzę w środku, książkę poczytam, fkn przeglądnę, browara wypiję
![]()
...byle do wiosny
chris_666 pisze:dworek pisze:Ja materaców nie miałbym gdzie w domu zbunkrować, zostawiam w cepce tylko stawiam pionowo na bocznej krawędzi. Do tego wstawiam pochłaniacz wilgoci. Zima nie zima raz na tydzień/dwa tygodnie odpalam ogrzewanie, posiedzę w środku, książkę poczytam, fkn przeglądnę, browara wypiję
![]()
...byle do wiosny
Uuuuu. Żona nie pozwala w domu browara pić![]()
Ja nie muszę sie tak chować z nałogami, nawet książki mogę czytać![]()
...
dworek pisze:[
Uuuuuuu![]()
...oj kolego nie należę do ludzi, którym można by czegoś zabronić![]()
A browara pijam w przyczepie z dwóch powodów: lubię przyczepkę i czasami lubię wyjść na piwo
dworek pisze:... a pijesz czasem z kolegami? czy zawsze wszystko sam?
dworek pisze:, to browara, to drina pociągnę,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości