stachu_gda pisze:Ja będę za to pewnie w sobotę rano. Rano tzn kiedy jeszcze będziecie spali, nie że skoro świt o 10-tej
Weź nie świruj

krzysztof_cw pisze:Po prostu wszyscy nie mogą się już doczekać
Oj tak...
stachu_gda pisze:Ja będę za to pewnie w sobotę rano. Rano tzn kiedy jeszcze będziecie spali, nie że skoro świt o 10-tej
krzysztof_cw pisze:Po prostu wszyscy nie mogą się już doczekać
reflexes pisze:Tu niestety zaczyna się kilkanaście kilometrów słabej drogi więc noga z gazu i pomału przed siebie.
RAFALSKI pisze:O kurczę Dyskusja z jajem a Tomek elegancko i na poważnie, w końcu organizator Opis profeska, ale...
RAFALSKI pisze:...to zdanie się nie zgadza. Jak już zrobiłeś te trzysta ileś tam kilometrów i został tylko ten wspomniany kawałek to noga jakby sama robi się cięższa Gnieciesz ile wlezie żeby jak najszybciej doświadczyć tej chwili, tego pierwszego momentu... podpory, psssst i... wolność
reflexes pisze:Poważnie, bo rok temu były straty na akcji ewakuacyjnej gdy Stach z piachu wypychaliśmy. Później chyba sam szukałeś tej zguby i znalazłeś w dzień odjazdu gdy już nie była potrzebna Mam nadzieję, że dobrze zapamiętałem
RAFALSKI pisze:Po pierwsze, jak zwykle biorę wiatrówkę z akcesoriami, Tomek weź też swoją, będzie fajniej.
RAFALSKI pisze:Po drugie, wieczorami do obozu jak zwykle będzie podchodziła zwierzyna. Mam plan wykorzystać kamerkę z przyczepy aby zarejestrować nocnych szabrowników w trybie nocnym, bez dodatkowego oświetlenia. Normalnie jak w NG Do tego celu będzie trzeba zdemontować z budy i umieścić kamerę na zewnątrz. Statyw mam, dwa różne ale brakuje mi długiego przewodu USB do pociągnięcia zasilania na zewnątrz przyczepy. Może któryś z Was ma taki kabel, kilkumetrowy?
RAFALSKI pisze:A poważnie to polazłbym z tym na wieżę widokową w Siemianach skąd panorama jest niezła i może coś ciekawego się uchwyci.
RAFALSKI pisze:Po porannej kawie z mojej kawiareczki zamierzam pójść na grzyby, biorę więc koszyk do czego też Was namawiam. Proponuję grzybobranie bo jak sobie przypominam ubiegły rok i tych grzybiarzy którzy ciągle mijali nasz obóz, obładowani towarem to w tym roku nie chcę tego przegapić.
reflexes pisze:Ewentualnie mam aku 7Ah co nie raz za lampkę służył. Wystarczy dorobić gniazdko na kablu i ładowarkę na 12 volt z przyczepy. Nie wiem ile to ciągnie prądu ale sądzę, że nie wiele. Zapisałem sobie, wezmę co mam. Coś wyrzeźbimy.
reflexes pisze:Weź jeszcze rower do tego
reflexes pisze:Ja kosz plastikowy mam w budzie na wyposażeniu.
RAFALSKI pisze:No to weź ten aku a ja załatwię przewód z gniazdem. To będzie najlepsza opcja.
RAFALSKI pisze:Wyczuwam lekką ironię
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości