Leśne Dziady w Siemianach
Re: Leśne Dziady w Siemianach
Jak Leśne Dziady, to jakiś dziad by się przydał. Więc się zapisuję.
Lista:
1. reflexes
2. Krzysztof_cw
3. Nocek
4. Murano
5. RAFALSKI & Krzycho62
6. Slawek_C
7. Mcube
8. Kooba
9. TomekMal

Lista:
1. reflexes
2. Krzysztof_cw
3. Nocek
4. Murano
5. RAFALSKI & Krzycho62
6. Slawek_C
7. Mcube
8. Kooba
9. TomekMal
Skoda Kamiq 1.5 TSI 150 KM 
N126E-1984 z późniejszymi zmianami
W hotelu jestem gościem, w mojej przyczepie jestem u siebie w domu
						N126E-1984 z późniejszymi zmianami
W hotelu jestem gościem, w mojej przyczepie jestem u siebie w domu
- krzysztof_cw
- Moderator 
- Kontaktowanie:
W związku z tym, że podobno stajemy w trochę innym miejscu niż zwykle (głębiej w lesie) to brać pelnisko do ogniska? Czy tam już też jest miejsce na ogień?

Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country 3.6 + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK 

Bierz. Chwilowo wszystkie miejsca zarosły więc gdzie staniemy tam coś musimy kombinować. 
Na marginesie. Ktoś wykopał mój ulubiony pieniek/stolik przy ognisku. To już nie ten sam las

Na marginesie. Ktoś wykopał mój ulubiony pieniek/stolik przy ognisku. To już nie ten sam las

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej:  Knaus Sport 400 LK ,  Adria Unica 5204 ,  Chateau Cantara 908  i  N126n 
						- krzysztof_cw
- Moderator 
- Kontaktowanie:
reflexes pisze:Chwilowo wszystkie miejsca zarosły więc gdzie staniemy tam coś musimy kombinować.
Podkaszarka?

Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country 3.6 + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK 

Nie, nie trzeba. Trawka jest króciutka, ale miejsca ogniskowe dawno nie używane więc zniknęły 

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej:  Knaus Sport 400 LK ,  Adria Unica 5204 ,  Chateau Cantara 908  i  N126n 
						- krzysztof_cw
- Moderator 
- Kontaktowanie:
Noo stary, jak nastał wrzesień, to ze smutku spowodowanego końcem wakacji, przy życiu trzymało mnie tylko to, że w tym samym miesiącu są Dziady 
Odpowiadając na Twoje pytanie - tak, odliczam

Odpowiadając na Twoje pytanie - tak, odliczam

reflexes pisze:Odliczacie?
IMG_20220913_182112.jpg
Ja to nawet zrezygnowałem z targów i innych imprez
 .
 .Re: Leśne Dziady w Siemianach
Tik - tak. No pewnie  Do naszej załogi dołączy jeszcze jeden Dziad, którego niektórzy już znają.
 Do naszej załogi dołączy jeszcze jeden Dziad, którego niektórzy już znają.
Lista:
1. reflexes
2. Krzysztof_cw
3. Nocek
4. Murano
5. RAFALSKI, Krzycho62 & Arek
6. Slawek_C
7. Mcube
8. Kooba
9. TomekMal

Do naszej załogi dołączy jeszcze jeden Dziad, którego niektórzy już znają.
 Do naszej załogi dołączy jeszcze jeden Dziad, którego niektórzy już znają.Lista:
1. reflexes
2. Krzysztof_cw
3. Nocek
4. Murano
5. RAFALSKI, Krzycho62 & Arek
6. Slawek_C
7. Mcube
8. Kooba
9. TomekMal
Super. Bardzo się cieszę.

Rozumiem że zawody strzelecki też się odbędą?
Więc zabieram zabawki na wyjazd [emoji4]

Więc zabieram zabawki na wyjazd [emoji4]
Sławek, odbędzie się wszystko to na co mamy ochotę  Także zabieraj sprzęt, bo na pewno znajdą się chętni.
 Także zabieraj sprzęt, bo na pewno znajdą się chętni. 
A tak na marginesie to co gotujemy tym razem? Kociołki się lekko przejadły, moim zdaniem. Może ktoś ma pomysł na coś fajnego?

Także zabieraj sprzęt, bo na pewno znajdą się chętni.
 Także zabieraj sprzęt, bo na pewno znajdą się chętni. A tak na marginesie to co gotujemy tym razem? Kociołki się lekko przejadły, moim zdaniem. Może ktoś ma pomysł na coś fajnego?
Ja tak czy inaczej kociołek pakuję do przyczepy, jakiś wkład również. O % nie wspominając

- mcube
- Przyjaciel 
- Kontaktowanie:
reflexes pisze:A tak na marginesie to co gotujemy tym razem? Kociołki się lekko przejadły, moim zdaniem. Może ktoś ma pomysł na coś fajnego?
Może burgery z ogniska? Jakby zorganizować kratę i drewno liściaste (albo patelnię), to można by zrobić.
Eifelland Holiday & Kodiaq
Kratę mam. Patelnie ma Krzychu. Możemy pomyśleć. Ja już kiedyś robiłem z ogniska.

Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”