Hm bratnia dusza ja też mam nivkę jako nowy holownik tyle że młodszą bo z 2006 roku.Jechałem po nią aż za Kruszwicę tj ponad 600km ale przywiozłem.Tera mam 2 łady w garażu... Samarę 1993 po kapitalce i nivę...Pozdrawiam

piotr05 pisze:to macie to co jachciałem miec
jak sie rozsypała samara tez sie zastanawiałem na NIVA ale miom juz sie znudziło wsiadanie przez przednie drzwi i
dlatego padło na Lanosa
ale coraz to powazniej zaczynan sie zastanawiac czy nie zamienic Nubiry na Nivke jaki tam jest ciezar na haku i ile moze ciagnac DMC
rafał pisze: .Co do samary mam dalej jak pisałem z 1993 roku po kapitalnej blacharce i poprawkach mechanicznych jest w pełni nachodzie .Teraz jest autem do jeżdzenia do roboty i zastępczym holownikiem a głównym niva
BIGL pisze:Twoja Rafał to jest funkiel-nówka w porównaniu z moją. Czy podczas jazdy u ciebie też jest tak głośno ? . Bo u mnie podobnie jak w byłm UAZ-ie mego ojca
.
markopolo-33 pisze:No to i ja się pochwalę nowym holownikiem jakim jest Kia Joice 2.0 z sekwencyjnym gazem.
BIGL pisze:Dzięki Michale, narazie to Niva będzie prechodzić okres oleje-tuleje i wszelakie inne udogodnienia. Jest troszkę w niej dłubania, a i w realu prezencja nie jest taka dobra
, ale nie jest żle
. Kurde, aż mi się śni po nocach
.
Co do wyjazdu to lepiej szykuj swoją budkę, możemy nawet Nivami - dwie pieczenie na jednym ruszcie. Chyba że definitywnie już odpuszczasz w tym roku
.
Wróć do „Samochody Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości