Miron EZD pisze:Kura, kura, nie kojarzę, możesz mnie oświecić?
Śkoda, kolego Skoda...

Miron EZD pisze:Kura, kura, nie kojarzę, możesz mnie oświecić?
kubuś pisze: Ma 20lat i niecałe 60 tysi na liczniku. Stoi w garażu. Za 5 lat założę mu żółte blachy bo w 99,5% oryginał, a w tym roku dostał hak![]()
oko pisze:kubuś pisze: Ma 20lat i niecałe 60 tysi na liczniku. Stoi w garażu. Za 5 lat założę mu żółte blachy bo w 99,5% oryginał, a w tym roku dostał hak![]()
Za 10 lat. Od 2018 zmieniły się przepisy
Pod choinkę by się nie zmieścił [emoji1] poza tym musiałem trochę poczekać na produkcję, ale mamy już kandydata na holownika.tantalos pisze:mannt pisze:To ja się pochwalę co moja piękniejsza połowa wczoraj dostała na prezent przedświąteczny.
Jeśli to prezent przedświąteczny to nie chcę wiedzieć co dostanie pod choinkę [emoji38]
Pogratulować prezentu.
Murano pisze:Co to jest? "Żuk" czy Murano?
mannt pisze:Pod choinkę by się nie zmieścił [emoji1] poza tym musiałem trochę poczekać na produkcję, ale mamy już kandydata na holownika.tantalos pisze:mannt pisze:To ja się pochwalę co moja piękniejsza połowa wczoraj dostała na prezent przedświąteczny.
Jeśli to prezent przedświąteczny to nie chcę wiedzieć co dostanie pod choinkę [emoji38]
Pogratulować prezentu.
Murano pisze:Co to jest? "Żuk" czy Murano?
dmb5 pisze:mannt pisze:Pod choinkę by się nie zmieścił [emoji1] poza tym musiałem trochę poczekać na produkcję, ale mamy już kandydata na holownika.tantalos pisze:mannt pisze:To ja się pochwalę co moja piękniejsza połowa wczoraj dostała na prezent przedświąteczny.
Pogratulować prezentu.
Marcin, bardzo fajny, mało powtarzalny, tylko dobierz odpowiednie serce, skrzynie i będzie super.
TomekN126N pisze:Nadwozie typu suv: modny, może ładny, rzecz gustu... i koniec. Wolę kombi
Wróć do „Samochody Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości