Co prawda nie że nowe prosto z fabryki, ale mimo niemalże pełnoletniego wieku z symbolicznym przebiegiem 15 tys. km.
stachu_gda » wt, 28 mar 2017, 19:38
Dzisiaj nic nie zrobiłem przy przyczepie, bo przyprowadzałem do naszej stajni nowe koniki![]()
TomekN126N pisze:Ja w sobotę i dziś trochę powalczyłem w cepce - o tym potem w remoncie - ale też się pochwalę, tj. do motura założyłem stelaż z kuframi, zrobiłem hamulce (płyn i odpowietrzenie). Została jeszcze wymiana oleju, czyszczenie całości i gotowy do sezonu
RAFALSKI » śr, 29 mar 2017, 10:47
Gratulacje Stachu! Ale powiem Wam, że sercem jestem bliżej Tomka Suzuki, blisko mu do tego co lubię i sam dosiadam. Coś jest w tych kształtach z lat 70 i 80-tych co mnie urzeka.
RAFALSKI pisze:Gratulacje Stachu! Ale powiem Wam, że sercem jestem bliżej Tomka Suzuki, blisko mu do tego co lubię i sam dosiadam. Coś jest w tych kształtach z lat 70 i 80-tych co mnie urzeka.
Na co dzień też jeżdżę z centralnym kufrem, super sprawa. Na wyjazdy mam szmaciane boczne sakwy i magnetyczną torbę na zbiornik paliwa.
kooba pisze:Gratki Stachu. Ładna maszyna. Szkoda, że nie ta, o której rozmawialiśmy...
TomekN126N pisze:Dzięki, tu masz rację, ja też lubię takie kształty końca lat 70-tych rodem z "Mad Max-a"
Poza tym te maszyny są niezniszczalne, łańcuch rozrządu, wyświetlacz biegów, wskaźnik temp. oleju, 80 koników i taki moment, że wyprzedzam 10 lat młodszego ścigacza kumpla. To sprawia, że frajda z jazdy jest. Jeszcze tylko mam marzenie, żeby go odnowić, jak komara, bo poprzedni właściciel trochę go wizualnie zaniedbał. Jednak mechanicznie bajka: antynurek, opony Pirelli, gaźniki Mikuni, tłumik Marshall i śmiga, aż miło hehe.
TomekN126N pisze:P.S. dawaj fotki swojego
stachu_gda pisze:No Tomka moto jest bardzo ładne, ten wpadł jak wiesz w oko przy okazji (kolega z pracy szukał kupca), nie myślałem o tego typu maszynie, ale rozsądek podpowiedział.
stachu_gda pisze:Jak oceniasz jej przydatność? Osłania trochę przed wiatrem?
stachu_gda » czw, 30 mar 2017, 06:48
Tomek, a odnośnie Twojej fotki - szybę masz widzę akcesoryjną, dokładaną we własnym zakresie, nieprawdaż? Jak oceniasz jej przydatność? Osłania trochę przed wiatrem?
TomekN126N pisze:Szyba, to zwykły "Puig", który trafiłem na olx za.. 30zł i kupiłem na próbę
Pająk » czw, 30 mar 2017, 18:08
Vt500 też kiedyś miałem ale custom. Fajny motocykl.
Wróć do „Hobby Fanklubowiczów”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości