Też tam byłem i swojego WJ-ka uświniłem

A tu kilka filmików z zabawy
Karolus pisze:Mi by było szkoda auta na co dzień nim jeżdżącego...
robert pisze:Tak sobie oglądam te filmiki i mam podobne odczucia jak Karol.
Rozumiem takie zabawy jak masz WJ jako drugie auto właśnie przeznaczone do takich celów t.j. off road, polowania itp.
Zawsze w takich momentach zastanawia mnie co jak poważnie uszkodzisz samochód?
Kilka tygodni bez auta? W moim przypadku nie do przyjęcia....
Robcio pisze:...nie przesadzajcie. Taki teren to Kuba przejechałby nawet z Enka na haku... to tylko kilka małych kałuż, a ile zabawy ;-P
kooba pisze:Karolus pisze:Mi by było szkoda auta na co dzień nim jeżdżącego...robert pisze:Tak sobie oglądam te filmiki i mam podobne odczucia jak Karol.
Rozumiem takie zabawy jak masz WJ jako drugie auto właśnie przeznaczone do takich celów t.j. off road, polowania itp.
Oczywiście zawsze jest jakieś ryzyko. Jednak doświadczenie robi swoje i już wiem gdzie wjeżdżać nie należy.
Jako żółtodziób tego nie wiedziałem i jedno auto zepsułem. Na szczęście wtedy miałem dwa, więc nie byłem skazany na komunikację publiczną.Robcio pisze:...nie przesadzajcie. Taki teren to Kuba przejechałby nawet z Enka na haku... to tylko kilka małych kałuż, a ile zabawy ;-P
No z N-ką na haku to może bez przesady
Kałuże były całkiem spore, a zabawa przednia
Karolus pisze:Z tym doświadczeniem to na zloty też bez 12V zapasowego jeździłeś - a z doświadczenia i tak wiedzieliśmy że odpalisz na kable![]()
![]()
robert pisze:Tak sobie oglądam te filmiki i mam podobne odczucia jak Karol.
PS. a klimat imprezy bomba... bardzo mi się podoba.
Tarapukuara pisze:I kto to mówi (pisze)?! A co tam widać na fotkach u Ciebie w podpisie?![]()
przez robert » So, 27 lut 2016, 12:35
A ta rzeczka, jak wjeżdżałem na kemping, była rachitycznym, malutki strumyczkiem....
Wróć do „Hobby Fanklubowiczów”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości