...miałem mały refluks i nie zauważyłem bo jako...sookinsyn pisze:moderacja miała refluks i nie zauważyła....
...pozwoliłem sobie na odpoczynek i przedłużony weekend w siodle z kumplami... ...zamiast śledzić forum, podpisy i stan posiadania forumowiczówsookinsyn pisze:Święta Moderacja
Miron EZD pisze:Wobec tego proszę moderatorów o bardziej intensywny pomarańczowy kolor ze względu na ilość posiadanych Niewiadówek.
Dobra, żarty żartami, ale...
To bardzo proste. Najprawdopodobniej pochwaliłeś się sprzedażą akurat w momencie gdy wszyscy odpowiedzialni za zmiany kolorów byli obecni na forum. Wcześniej nie deklarowałeś w żaden sposób (podpis, wątek, wzmianka w jakimś temacie, itp.) posiadania innej niewiadówki więc zmieniłeś kolor.sookinsyn pisze:Ja po 15 min sprzedania niewiadowki zmieniłem barwy.
Spokojnie, nikt nie śpi, choć nawet moderatorzy mają do tego prawo. Wiem ile minęło od sprzedaży jego przyczepy gdyż... sam ją kupiłem.sookinsyn pisze:Bo od sprzedaży 132 przez Romlasa minął rok zanim ktoś się obudził...
sookinsyn pisze:Na czym Święta Moderacja opiera się przeznając barwy?
To fanklubowicze powinni sobie zakodować. Naszą wiedzę o posiadaniu bądź nie niewiadówek czerpiemy zarówno z podpisów jak i ze zwykłych kontaktów międzyludzkich. Posiadanie w podpisie informacji o posiadaniu niewiadówki jest dobrowolne i nie wiąże się bezpośrednio z nadanym kolorem użytkownika.kooba pisze:Kolory zmieniam ja.
sookinsyn pisze:Opieramy się na dobrowolnych zeznaniach (patrz Fiacior)
Ciekawe... Gdyby się przyjrzeć "zeznaniu" Kolegi o którego kolor się rozeszło, to deklaruje posiadanie niewiadówki którą z tego co pamiętam sam widziałem u niego na podwórku. Ma to w podpisie od dawna, warto najpierw sprawdzić pewne rzeczy... W ruch poszły screeny, od siebie też taki dołożę, jeszcze ciepły: Oczywiście istnieje możliwość, że podpis jest nieaktualny. Widzę, że dla niektórych kolor na forum jest bardzo ważny (może jakaś domniemana ranga, czy co?sookinsyn pisze:Mnie chodzi tylko o fakt...
Teraz zdanko prywatnie, nie jako moderator. To mnie osłabiło...
Podziwiam, ja tam nie mam w zwyczaju chwalić się publicznie takimi rzeczami. Powiem tylko jako ciekawostkę, że umowę z Romlasem na 132 podpisałem w Twojej obecnej przyczepiesookinsyn pisze:Chcesz skan umowy?
Temat został wyczerpany do końca, z pozdrowieniami dla wszystkich zamykam wątek, widzimy się na zlocie.
Ale się Romlas zdziwi gdy wejdzie na forum