Potrzebuję kupić podkaszarkę akumulatorową. Nic markowego, ma kosiarkę spalinową. Do użycia maks 4-5 razy w roku, coby zakamarki podjechać. Ale żeby popracowała co najmniej 0.5 h. Ma babsko potrzeby

Kto używa i jakiej?
t9radek pisze:Polecam: https://www.pepper.pl/promocje/podkasza ... idl-263572 (oferta poglądowa)
Kupiłem taką w zeszłym roku i zdaje egzamin. Czas pracy ciężko mi określić, zawsze wykoszę wszystko, zajumje mi to do 20min.
Plusem jest to że aku (jest stosowane w wielu urządzeniach) w lidlu jest dostępne cały rok i nawet w większej pojemności, czyli czas pracy będzie dłuższy.
Kiedyś była w lidlu. Może znów rzucą.
naal pisze:Amatorzy. Bubu tak zarosło, że szukamy kosiarki spalinowej z napędem
Marcin, Weibang; tania nie jest ale warto; napęd na wał Kardana i trzy biegi. Warto dokupić nóż do mulczowania, rozruch to dziecko by uruchomiło mimo 200 pojemności. Tylko o jakiej łące mówimy? Ta to na dużych się sprawdzi na tych małych to Gillette woman[emoji2]naal pisze:Amatorzy. Bubu tak zarosło że szukamy kosiarki spalinowej z napędem
kooba pisze:kontówkę
reflexes pisze:...
KĄtówkę probowałem kiedyś przerobić na podkaszarkę ale to się kręci tak szybko, że nawet żyłka z linki stalowej urywała się bardzo szybko...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości