Muzyka łagodzi obyczaje
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Muzyka łagodzi obyczaje
Było już kilka muzycznych tematów ale jakieś takie porozrzucane więc w ten jeszcze chłodny wieczór zakładam temat z prośbą aby tu wrzucać ciekawe muzyczne znaleziska, nasze ulubione kawałki itp. itd.
Rozpocznę oczywiście ja od mojej ukochanej na zawsze Metallicy w wykonaniu dwóch pięknych sióstr bliźniaczek na jakże pięknym instrumencie \m/
Dawać dawać Panowie, bo nudny wieczór mi się zapowiada więc z chęcią posłucham coś fajnego.
Rozpocznę oczywiście ja od mojej ukochanej na zawsze Metallicy w wykonaniu dwóch pięknych sióstr bliźniaczek na jakże pięknym instrumencie \m/
Dawać dawać Panowie, bo nudny wieczór mi się zapowiada więc z chęcią posłucham coś fajnego.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Re: Muzyka łagodzi obyczaje
Toście poszaleli. Tyle słuchania, że bałem się, że mi zbraknie nocy 
reflexes z tapatalk

reflexes z tapatalk
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- Tarapukuara
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Sorki, że dopiero dziś;)
Tym razem a cappella:
Tym razem a cappella:
Bartek bartekatsp5brhkreukrorg 609-220-575 frotka a sport+126e
https://pomagam.pl/fundacjadlamartyny
http://www.ledats.pl żarówki led i panele słoneczne- załatwię spory rabat
http://sp5brh.eu.org
https://pomagam.pl/fundacjadlamartyny
http://www.ledats.pl żarówki led i panele słoneczne- załatwię spory rabat

http://sp5brh.eu.org
Jeśli chodzi o Metallice to:
instrumentalny Orajen
stare dobre grzmiące granie
i ulubiona ballada
no i jeszcze cover klasyka - moim zdaniem wyszło im świetnie, z poszanowaniem oryginału
...i przesłanie "są dni kiedy trzeba pić i nie myśleć o jutrze"
instrumentalny Orajen
stare dobre grzmiące granie

i ulubiona ballada
no i jeszcze cover klasyka - moim zdaniem wyszło im świetnie, z poszanowaniem oryginału
...i przesłanie "są dni kiedy trzeba pić i nie myśleć o jutrze"

"Co to jest droga to najlepiej dowiedzieć się nogami. A już obowiązkowo bosymi. Dobrze przy tym aby piach nie był ot taki sobie..."
n132d
n132d
to jeszcze nawiąże do pięknych pań

"Co to jest droga to najlepiej dowiedzieć się nogami. A już obowiązkowo bosymi. Dobrze przy tym aby piach nie był ot taki sobie..."
n132d
n132d
Jeszcze to...
Jak często wydajecie siano na płyty? Kupujecie czy tylko w necie słuchacie?
Klajster Miasto i Kraj
Trzeci post pod rząd...
A co mi tam! Moje miasto, moja klasyka...
A co mi tam! Moje miasto, moja klasyka...
Klajster Miasto i Kraj
Byłem tydzień temu na Roceket Festivalu w Gdyni i grała właśnie Pidżama. To niestety nie są do końca moje klimaty. Wolę Strachy, a na Fest pojechałem głównie ze względu na Luxtorpedę. Jedna z lepszych polskich kapel ostatnich lat moim zdaniem.
Grała tam również między innymi nieznana mi wcześniej kapela o nawie Chemia. Bardzo fajnie grają.
Grała tam również między innymi nieznana mi wcześniej kapela o nawie Chemia. Bardzo fajnie grają.
mr_dywan pisze:Jak często wydajecie siano na płyty? Kupujecie czy tylko w necie słuchacie?
Szczerze? Od pewnego czasu kupuję coraz mniej CD, ale mam stary zestaw Marantz'a, który wraca u mnie do łask bo sukcesywnie powiększa mi się zestaw winyli, taka "sztuka dla sztuki"

...Edytka - klasa sama w sobie
"Renowatio" świetnie daje radę, pomimo że czekało kupę lat na wydanie
...a w piątek kupiłem "More" - rzecz jasna na czarnej płycie

...a to mi się bardzo podoba

Ostatnio zmieniony poniedziałek, 16 mar 2015, 16:03 przez pawko, łącznie zmieniany 1 raz.
n132d
n132d
...to jeszcze w temacie sentymentów za starym graniem
p.s.
to akurat mam na CD jak Bóg przykazał
p.s.
to akurat mam na CD jak Bóg przykazał

n132d
n132d
Ja już od dawna płyt nie kupuję, nigdy nie byłem audiofilem więc na chwilę obecna starcza mi korzystanie ze Spotify, jakość akceptowalna dla mnie, muzyka za darmo i legalnie wzamian za krótką reklamę co jakiś czas, a za 20 zł można mieć konto premium bez reklam i w jeszcze lepszej jakości. Tylko ciągle brakuje czasu na tą przyjemność.
reflexes z tapatalk
reflexes z tapatalk
Przypomniała mi się taka ciekawostka, dla mnie świetne, polecam chociaż założyć słuchawki
n132d
n132d
I kolejna porcja moich ulubionych kawałeczków
Polecam obejrzeć cały koncert Ironów z Rio. Jest moc! \m/
I dwa koncert z Nimes we Francji, które zostały zagrane w zbudowanym w I wieku naszej ery amfiteatrze.
No i obowiązkowo jeden z lepszych moim zdaniem koncertów Metallicy w Texasie
Polecam obejrzeć cały koncert Ironów z Rio. Jest moc! \m/
I dwa koncert z Nimes we Francji, które zostały zagrane w zbudowanym w I wieku naszej ery amfiteatrze.
No i obowiązkowo jeden z lepszych moim zdaniem koncertów Metallicy w Texasie
Jak już siedzę ze słuchawkami na uszach to jedziemy dalej z tematem 
Dobra na razie styknie

Dobra na razie styknie