Ciężkie chwile.
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Ciężkie chwile.
żadne słowa nie ukoją bólu.Ale wytrwałości.Napewno masz jeszcze dla kogo żyć.Przyjmij kondolencje
Niewiadów 126e 1986
Toyota Previa
Toyota Yaris
Cinquecento 0.9
Kawasaki ZX-12R
Wigry 3
Toyota Previa
Toyota Yaris
Cinquecento 0.9
Kawasaki ZX-12R
Wigry 3
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Masakra... nawet nie wiem co napisać 
Nasze najszczersze wyrazy współczucia.

Nasze najszczersze wyrazy współczucia.
Artur nasze wyrazy współczucia.
Pokój jej duszy !
Przyjmij najszczersze kondolencje .
Przyjmij najszczersze kondolencje .
Przyjmij proszę wyrazy współczucia ode mnie.
Proszę - przyjmij najszczersze kondolencje.
Szczere wyrazy współczucia i trzymaj się w tym ciężkich chwilach.
Burstner Ventana 400 ts
N 126 NL
była - N 250
była NIEWIADÓW SKŁADANA ŁÓDŹ WĘDKARSKA TYP 10
N 126 NL
była - N 250
była NIEWIADÓW SKŁADANA ŁÓDŹ WĘDKARSKA TYP 10
- Fiacior75
- Fanklubowicz
Dla mnie i mojej żony to ogromny szok przecież niedawno poznaliśmy Anię
....
Artur wyrazy współczucia

Artur wyrazy współczucia

Wyrazy współczucia...najgorsze co może spotkać człowieka to właśnie nagła, niespodziewana smierć bliskiej nam osoby, wiem coś o tym bo sam to przerabiałem 2 miesiące temu kiedy zmarł mi tata, młody facet okaz zdrowia, dostał zawał i się skończyło...raz jeszcze wyrazy współczucia i trzymaj się!
- __ArroW__
- Fanklubowicz
Artur moje kondolencję, nie pozostało mi nic innego jak trzymać za Ciebie kciuki byś wytrwał w tym najgorszym dla Ciebie/Was okresie...bądź silny
N126E + Volvo V50 2.0 136PS 2007r.
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach

- dankm
- Fanklubowicz
Artur, wytrwałości trzymaj sie.
Francuskie 120KM w ropie