Fiacior75 pisze:A czy ktoś zabiera Rowerki oczywiście Wigrasy??? Bo zastanawiam się czy taszczyć je tyle kilometrów.
My zabieramy

Fiacior75 pisze:A czy ktoś zabiera Rowerki oczywiście Wigrasy??? Bo zastanawiam się czy taszczyć je tyle kilometrów.
Mruwasek pisze:Ok mała zmiana planów ekipa z pozycji 34, 35 przybędzie w czwartek rano (wyjazd z środy na czwartek około 00:00) więc sądzę że do 8 rano pojawimy się na polu. Jak wcześniej pisałem mile widziane wsparcie z Waszej strony.
Romlas pisze:IMG_20170621_101401.jpg
Mruwasek nie martw się , pole manewru będziesz miał spore i chętnie wam pomogę, sam jestem w domku ale to nie problem. Jutro od rana będzie wyznaczane pole na nasz zlot
reflexes pisze:Słuchajcie. Jest prośba. Jedna załoga przyjedzie przyczepą w trakcie remontu i pilnie potrzebne jest urządzenie do wciskania klina okna stałego. Jeżeli ktoś ma to jest prośba żeby zabrać. Będziemy wciskać klina
reflexes pisze:Słuchajcie. Jest prośba. Jedna załoga przyjedzie przyczepą w trakcie remontu i pilnie potrzebne jest urządzenie do wciskania klina okna stałego. Jeżeli ktoś ma to jest prośba żeby zabrać. Będziemy wciskać klina
stachu_gda pisze:reflexes pisze:Słuchajcie. Jest prośba. Jedna załoga przyjedzie przyczepą w trakcie remontu i pilnie potrzebne jest urządzenie do wciskania klina okna stałego. Jeżeli ktoś ma to jest prośba żeby zabrać. Będziemy wciskać klina
Na spocie na Kaszubach rozstawienie przedsionka zajęło 4 godziny 4 facetom, potrzebna była stalowa linka i nożyce do blachy. Wyszło jak wyszło. Nie wiem czy z tym klinem to dobra koncepcja
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości