Witam wszystkich i pozdrawiam
Witam wszystkich i pozdrawiam
Nareszcie znalazłem chwilkę czasu aby się przywitać. Stronkę niewiadówek śledziłem już oddawna, ale wcięż było mało czasu aby się do Was spokojnie przyłączyć. Wreszcie małymi kroczkami to uczyniłem, a dzisiaj szanowne grono mogę przywitać. Przyczepa, którą posiadam to N126 (dlaczego tu pojawia się "?" - u mnie niestety nie ma jeszcze żadnych literek) z 1974 roku, więc jak już pisałem z racji swojego wieku była wielokrotnie modernizowana, ale wiele się nie zmieniła. Przyczepkę zakupili w 74r. moi rodzice, a ja jako kilku latek im przy tym towarzyszyłem, a teraz sam z moją rodziną ją użytkuję. Uff - po tym przydługim wstępie pozdrawiam wszystkich.
matse
matse
Re: Witam wszystkich i pozdrawiam
Witam, serdecznie w Fanklubie
co do "?" - myślałem, że zostanie uzupełniona - ale skoro nic nie ma to może chodzi o model "a".
Ale to może nasi Fanklubowicze się wypowiedzą bo ja to jestem totalnym lajkonikiem
- ja tu tylko piszę stronkę... i pomagam w sprawach z nią związanych. Adminem od spraw Niewiadówkowych jest Marek
co do "?" - myślałem, że zostanie uzupełniona - ale skoro nic nie ma to może chodzi o model "a".
Ale to może nasi Fanklubowicze się wypowiedzą bo ja to jestem totalnym lajkonikiem

- ja tu tylko piszę stronkę... i pomagam w sprawach z nią związanych. Adminem od spraw Niewiadówkowych jest Marek
Niestety moja przyczepka jest jeszcze przed "a", czyli po prostu N126
pozdrawiam -matse
pozdrawiam -matse
Witam, no to wychodzi że masz prawdziwego klasyka, zerknij tutaj, czy to taka?
viewtopic.php?f=5&t=256
viewtopic.php?f=5&t=256
kolejna N126n '88 trzeci rok zbieram się do remontu
Dokładnie taka, ale to było kiedyś. Nawet kolor wnętrza był taki sam. Był jeszcze był kolor bordo, ale moi rodzice specjalnie czekali na żółty.
pozdr. matse
pozdr. matse
już poprawione
Witamy nowego kolegę 

Witam i pozdrawiam. Też od takiej zaczynałem w 1980 roku swoją przygodę z karawaningiem.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
miło powitać użytkownika zaczepki starszej od mojej !!
p.s. a jaki ma numer na ramie ?
p.s. a jaki ma numer na ramie ?
Co jest na ramie to ciężko odczytać.
Prędzej mogę zerknąć do książki gwarancyjnej (jeszcze nie do końca wyblakła).
Nr. fabryczny 1497
Nr. podwozia 1595
Data produkcji 11.05.1974
Kiedyś przyczepki jeździły na numerach rejestracyjnych auta ciągnącego i gdy zmieniły się przepisy i trzeba było wyrobić dowód oraz tablice pamiętam, że u mnie były z tym kłopoty. Na stacji diagnostycznej stwierdzono brak numerów podwozia, ale po pokazaniu dowodu zakupu, nabito mi nowe numery.
Pozdrawiam matse
Prędzej mogę zerknąć do książki gwarancyjnej (jeszcze nie do końca wyblakła).
Nr. fabryczny 1497
Nr. podwozia 1595
Data produkcji 11.05.1974
Kiedyś przyczepki jeździły na numerach rejestracyjnych auta ciągnącego i gdy zmieniły się przepisy i trzeba było wyrobić dowód oraz tablice pamiętam, że u mnie były z tym kłopoty. Na stacji diagnostycznej stwierdzono brak numerów podwozia, ale po pokazaniu dowodu zakupu, nabito mi nowe numery.
Pozdrawiam matse
matse pisze:Kiedyś przyczepki jeździły na numerach rejestracyjnych auta ciągnącego
to wiem moja zarejestrowana jest w '84 nr ramy 5109 daleko za twoją....
Witam kolegę.