nr vin
Re: nr vin
Tylko na wierzchu dyszla nad tabliczką, może jest położona farba i dlatego nie widać, należy delikatnie poskrobać.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Post usuniety
Ostatnio zmieniony środa, 6 mar 2013, 07:43 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
wyskrobałem do gołej blachy i ani śladu. jest możliwe żeby nie było wcale numeru?
n 132 t + mb c klasse 2.2 d
Niemożliwe, poprzednią przyczepę mialem też ten rocznik i numer miała wybity tylko czterocyfrowy.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
ok jutro jeszcze spróbuję. tabliczki też nie ma ale są dwie śruby patrząc od haka na prawej części dyszla. myślę że to po tabliczce i nad nimi szukałem
mam z urzędu skierowanie na stację na zrobienie i zamontowanie tabliczki ale nie chcą tego zrobić bez nr na ramie
w dowodzie mam 5cio cyfrowy nr a na ramie ma być ten sam? bo napisałeś że miałeś 4ro cyfrowy?
spoko były i 5 cyfrowe ... jak nie znajdziesz to sam nabij, u mnie w mojej pierwszej było ledwie widać a wysokość cyfr to ponad 2 cm, w Niewiadowie to co rok to prorok

- szerszen83
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Ja w mojej N-ce na ramie mam vin składający się z liter i cyfr a w dowodzie rejestracyjnym mam tylko samą końcówkę tego numeru 666 miałem tak i w starym dowodzie na poprzedniego właściciela. Mam nadzieję że nikt mi się do tego nie przyczepi.
Post usuniety
Ostatnio zmieniony środa, 6 mar 2013, 07:44 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
znalazłem
.tzn doskrobałem się.był nad tabliczką ale ledwo widoczny.ważne że zgodny z nr w dowodzie.dzięki za pomoc.pozdro

Post usuniety
Ostatnio zmieniony środa, 6 mar 2013, 07:44 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
tylko że nie chcą zrobić tabliczki bez widocznych numerów na ramie, dlatego tak intensywnie poszukiwałem