Czy to budka n132?
- robert
- Administrator
Czy to budka n132?
Zobaczcie czy to nie jest N132
W opisie Gość pisze 127 ale mam wątpliwości.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1584791665
W opisie Gość pisze 127 ale mam wątpliwości.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1584791665
Re: Czy to budka n132?
tak wygląda - ma okno "kuchenne", a po zabudowie wew można sądzić że wersja z toaletą "t"
ale to kupa roboty
, w dodatku brak papierów ... nie pchał bym się w to chyba
ale to kupa roboty

była N126e, jest Hobby 430T+ Ford Focus C-max 1.8 + Suzuki Vitara 4x4
-
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Gdyby było na miejscu to czemu nie, ale laweta przekracza koszt wszystkiego 

C5 

-
Co do lawety - to wypożyczenie przyczepy lawety to koszt 90 zł/doba ... ale chyba ta cepka jest trochę za daleko. Co do wyglądu - wydaje mi się, że to może być N132, ale jej stan
- jak w opisie 

N 126 N + Laguna II Hatchback 2,0 16V - jeszcze bez haka 

-
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Konrad_wawa pisze:Co do lawety - to wypożyczenie przyczepy lawety to koszt 90 zł/doba ...
Interesujace.
Ale znając życie ktoś będzie podbijał do 1000zł

Jak zniszczyć? Proste, wystarczy wpuścić raz, drugi robotników, dać dzieciom do zabawy i na koniec porzucić w krzakach na 2 -3 lata

132 miały ten mały daszek? Jak z wymiarami wysokości wewnątrz ?
C5 

gimof pisze:132 miały ten mały daszek? Jak z wymiarami wysokości wewnątrz ?
mały daszek był, nie wiem 40x40 ?
dane są na stronie fanklubu - dokładne wymiary, ale jest to spora budka,
mając 180cm stoi się normalnie
ta z linka ... nie wiem, jak pozostałe okna ? jak rama i zawieszenia, co z rejestracją ?
osobiście widziałem 132 za 2tyś w stanie do jazdy, tzn wszystkie okna, zarejestrowana, oklejona wew nowym materiałem
licząc same okna to 1000zł poszedł, a gdzie reszta - kufer, oświetlenie itd ?
szkoda skorupy bo jest ich coraz mniej, ale odremontowanie tego egzemplarza na dziś wydaje się nieopłacalne

-
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Chyba, że mamy jedna budkę w niezłym stanie i jesteśmy w stanie przełożyć wszystkie graty
Jedynym problemem (tutaj legalnie pewnie nie do przeskoczenia) jest sama rejestracja. Chyba, że okłamiemy urząd, że to zwykła 126.

Jedynym problemem (tutaj legalnie pewnie nie do przeskoczenia) jest sama rejestracja. Chyba, że okłamiemy urząd, że to zwykła 126.
C5 

Gdyby nie ten brak dokumentów to bym się skusił.Tym bardziej, że wygląda na wersję "t". Potrzebuję całe nadwozie i jako takie podwozie. Środek i tak bym robił po swojemu.
Pozdr. matse
Pozdr. matse
- rafał
- Fanklubowicz
A jakby ją po wyremontowaniu zarejestrował jako SAM? koszt niecałe 500 zł .W tym zgłoszenie wydanie tablicy próbnej, przegląd nadanie tabliczki znamionowej , i sprawy rejestracyjne . Miesiąc temu kolega z pracy zrobił towarówkę i tak właśnie zarejestrował .Poprosiłem go aby zapytał czy można tak z kempingiem zrobić zapytał i na diagnostyce i w starostwie usłyszał że tak. Ja bym spróbował jakbym miał takie coś i by mi zależało .
Szanuj szefa swego możesz mieć gorszego (uwaga mi się nie sprawdzło teraz mam dobrego szefa !!!!!! ) . Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk a rośnie popyt na święty spokój . Jak się nie ma co się lubi to się z........a żeby to mieć .
-
- Przyjaciel
Tak to jest n132t - mam taką samą ale w lepszym stanie.
To nie może być n127 bo miała by duży podnoszony dach.
To nie może być n127 bo miała by duży podnoszony dach.
rafał pisze:A jakby ją po wyremontowaniu zarejestrował jako SAM? koszt niecałe 500 zł .W tym zgłoszenie wydanie tablicy próbnej, przegląd nadanie tabliczki znamionowej , i sprawy rejestracyjne . Miesiąc temu kolega z pracy zrobił towarówkę i tak właśnie zarejestrował .Poprosiłem go aby zapytał czy można tak z kempingiem zrobić zapytał i na diagnostyce i w starostwie usłyszał że tak. Ja bym spróbował jakbym miał takie coś i by mi zależało .
Rafał o SAMie dyskutowaliśmy już wiele razy na tym forum i nie tylko na tym, nie znam nikogo komu by się udało zarejestrować wyrób fabryczny Niewiadowa jako SAM

bagażówkę kolega robił chyba faktycznie sam i tu procedura jest jasna
z kempingiem może się to nie udać, choć wszystko zależy od diagnosty, więc sprawa nie jest beznadziejna

ciekaw jestem jak np kupił bym ramę, skorupę w Niewiadowie, to będzie wyglądała jak fabryczna, a będzie to sam
tyle że będę miał na to rachunki

w kążdym razie nie jest to takie oczywiste ...
jeśli kupować tą 132, to do tego pasuje kupić np jakąś angielkę najlepiej po strzale, albo totalnego zgnitka
przełożyć wyposażenie (angielki mają wszystko

- robert
- Administrator
konrad pisze:jeśli kupować tą 132, to do tego pasuje kupić np jakąś angielkę najlepiej po strzale, albo totalnego zgnitka
przełożyć wyposażenie (angielki mają wszystko) i mamy fajną budkę
hmm ktoś mi czyta w myślach?
:]
gimof pisze:Wnętrze to nie lada gratka.. nadal jest problem z papierami do niej
jak nie ma papierów to może przyjechała z Anglii