Zielony pisze:To tam przy okazji, nie śpieszy się z tym
Powiększyłem wczorajsze zdjęcie, może na coś się przyda, jak nie to daj znać - cyknę lepsze

Zielony pisze:To tam przy okazji, nie śpieszy się z tym
krzysztof_cw pisze:Powiększyłem wczorajsze zdjęcie, może na coś się przyda, jak nie to daj znać - cyknę lepsze
marcinPLtorun pisze:Jak będziecie jechać dajcie znać jak będę w domu to bym pojechał z wami.
__ArroW__ pisze:Powinny, ponieważ da się je podobno w kłębek tzw zwinąć dlatego chcę z przyczepką jechać![]()
Pozdr ArroW!
Valhallen pisze:To i ja się dołączę napiszę jakoś bliżej weekendu co i jak, a odbiór to może przez arrowa zrobimy (sporo blizej do Torunia niz Włocławka).
Oreska pisze:Jesteś w remoncie trochę przede mną więc mam do Ciebie pytanko o ramę![]()
Czeka mnie własnie zdjęcie budy i też myślę o odświeżeniu ramy. Rama nie jest ocynkowana więc będziemy ją piaskować (kompresor, pistolet, piasek mamy). Ale ze zdjęć wnioskuję że też nie miałeś ramy w ocynku i stąd moje pytanie jak teraz wygląda rama jak ją ocynkowałeś? wszystko jest ok? Jakie to koszty i czy warto tzn czy drugi raz też byś ją dał do ocynkowania?
__ArroW__ pisze:Ja swoją juz dawno cynkowałemfoty w temacie jak coś
Pozdr ArroW!
krzysztof_cw pisze:Jestem na miejscu zapraszam!
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości