Nabijanie numerów, kupno samych dokumentów to jedno. Natomiast zakup ramy jezdnej z dokumentami to drugie i całkowicie legalne. Tak samo legalne jak przełożenie budy z laminatu z jednej ramy na inną o czym może Ci powiedzieć każdy diagnosta. Jest to zwykła modyfikacja polegająca na wymianie nadwozia i skutkująca co-najwyższej zmianą masy przyczepki co można później skorygować na OSD i poprzez odpowiedni wpis w dowodze rej. uzupełnić nową masę - jest to zwykła zmiana konstrukcyjną. Chociaż zakładając, że zmieniamy laminat z tego samego modelu przyczepy jej masa nie zmienia się w takim stopniu by było to konieczne. Wspomniałem o Paczku ponieważ wiem, że zawsze coś ma na stanie i może w dobrych pieniądzach sprzedać i coś doradzić. W przypływie emocji jeden z moderatorów znaditerpretował moj wpis i od tego zaczęła się cała sprawa. Także uważam nagrodę od Stica za niesłuszną a to, że Paczek nie wypowiedział się w temacie oznacza, ze trzyma dystans i nie ma nic przeciwko, że czasem polecę go komuś z forum i będzie miał kolejnego klienta. Choć i z nim swego czasu miałem zgrzyty w tematach prowadzenia forum, ale nie na tym to polega by wszyscy myśleli tak samo i się we wszystkim zgadzali.Zresztą sam u niego kupowałem części
 . Drugą rzeczą jest to, że każda kolejna próba podjęcia przeze mnie tego i każdego innego tematu będzie w oczach modów traktowane jako zwykłe "trolowanie" na forum i niczego nowego nie wniesie bez względu na to czy mam rację czy też nie. A zapewniam Cię, że w większości tego co piszę to ją mam, co rzeczowo argumentuję. Ale ponoć racja jest jak d*pa - każdy ma swoją. ... Przy okazji chciałbym zawnioskować o anulowanie żółtego "oskara" bo jak już wyjaśniłem wcześniej został niesłusznie przyznany. Dla mnie temat został wyczerpany, bez względu jaką decyzję podejmiesz. A zawsze cenie sobie Twoją opinię i staram się jej nie podważać z mojego szacunku do Twojej osoby.- potrafie być obiektywny i jestem.
 . Drugą rzeczą jest to, że każda kolejna próba podjęcia przeze mnie tego i każdego innego tematu będzie w oczach modów traktowane jako zwykłe "trolowanie" na forum i niczego nowego nie wniesie bez względu na to czy mam rację czy też nie. A zapewniam Cię, że w większości tego co piszę to ją mam, co rzeczowo argumentuję. Ale ponoć racja jest jak d*pa - każdy ma swoją. ... Przy okazji chciałbym zawnioskować o anulowanie żółtego "oskara" bo jak już wyjaśniłem wcześniej został niesłusznie przyznany. Dla mnie temat został wyczerpany, bez względu jaką decyzję podejmiesz. A zawsze cenie sobie Twoją opinię i staram się jej nie podważać z mojego szacunku do Twojej osoby.- potrafie być obiektywny i jestem.

Udowodniłem Ci, że niesłusznie i bez powodu dałeś mi ostrzeżenie a Ty dalej swoje w zaparte
  Udowodniłem Ci, że niesłusznie i bez powodu dałeś mi ostrzeżenie a Ty dalej swoje w zaparte   Liczyłem  na jakieś słowo "przepraszam" poniosło mnie czy coś... Przyznałbyś się chociaż do błędu.
  Liczyłem  na jakieś słowo "przepraszam" poniosło mnie czy coś... Przyznałbyś się chociaż do błędu.
 I cepki jak na razie brak
 I cepki jak na razie brak