reflexes pisze:Wątpię, gdyż iż my na majówkę jedziemy w drugą stronę__ArroW__ pisze:Mam nadzieję, że na majówce posmakuje
Okeyyy to przy następnej okazji
 wczoraj mi się nie udało, to następnym razem muszę spróbować

reflexes pisze:Wątpię, gdyż iż my na majówkę jedziemy w drugą stronę__ArroW__ pisze:Mam nadzieję, że na majówce posmakuje

reflexes pisze:Wątpię, gdyż iż my na majówkę jedziemy w drugą stronę [emoji39]__ArroW__ pisze:Mam nadzieję, że na majówce posmakuje
Na ten moment nie wiem, bo jeszcze nie wiem czy będę miał 2 maja wolne. Jeśli nie to gdzieś w miarę blisko domu żebym tego 2 mógł wyskoczyć do roboty.dzin1975 pisze:reflexes pisze:Wątpię, gdyż iż my na majówkę jedziemy w drugą stronę [emoji39]__ArroW__ pisze:Mam nadzieję, że na majówce posmakuje
Chwal sie gdzie.Może jakimś cudem...
reflexes pisze:Na ten moment nie wiem, bo jeszcze nie wiem czy będę miał 2 maja wolne. Jeśli nie to gdzieś w miarę blisko domu żebym tego 2 mógł wyskoczyć do roboty.dzin1975 pisze:reflexes pisze:Wątpię, gdyż iż my na majówkę jedziemy w drugą stronę__ArroW__ pisze:Mam nadzieję, że na majówce posmakuje
Chwal sie gdzie.Może jakimś cudem...
 cokolwiek to znaczy
  cokolwiek to znaczy  

teraz zupa meksykańska, wieczorem tradycyjny kociołek, a jutro gulaszowa.
 teraz zupa meksykańska, wieczorem tradycyjny kociołek, a jutro gulaszowa. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości