konrad pisze: - co jest na końcu rurek przy przyczepie ?
Gratuluje zakupu
serek pisze:wszystko się zgadza , przeciez pisałem ...że to rekaw i pewnie na tym się tylko opiera , tak jak juz wspomniał w poprzednim poście kolega..., ( tez tak miałem w starym przedsionku ) rękaw był poprawiany co rok i wzmocniony dodatkowo trwalszym materiałem...
co do Sowy to temat znam świetnie chocby dlatego że przyczepa ta stoi obok mojej hehehe .
Ja posiadam przedsionek zach. i zaczepy( klipsy) tez i jest z nimi kłopot tak jak pisałem ...enka jest zbyt owalna na połączeniach scian z dachem i te klipsy się do tego nie nadaja...
sam na zlocie w Warce bede robił nowe mocowania ( oczka) ,żeby rurki zaczepić...
serek pisze:Tak to jest ,ze cena takich pierdułek jest nizsza niz przesyłki... chyba ze sam się pofatygujesz...
Co do przyczepy tescia to jak nie zapomne to wezme dzis aparat i cykne Ci pare zdjęc jak to jest u niego ustawione ...
tylko ktoś mi musi przypomniec tel. hehe u mnie z pamiecią bardzo słabawo hehe
serek pisze:Wiesz co mozez sie pobawić w majsterkowicza i z kawałka cienko sciennej rurki( może byc miedziana) przewiercić ja na wylot włozyc śrubke i przewiercic dziurke przez skorupe przyczepy i nakręteczk i w taki sposób mozesz miec własnej roboty oczko ...albo ładna srubka do jej główki przyspawac delikatnie nakrętkę ( pasował by " 8 " 0 i to samo jak poprzdnio... i wtedy oszczędzasz na kosztach zakupu i kosztach przesyłki .... co do tych chaczyków do fartucha pod przyczepe... to chyba jednak aż tyle nie potrzebujesz mocowań... może daj tylko w nadkolu tak jak to jest orginalnie i po jednym na końcach przyczepy( przód - tył) ... co do pomysłu czym da sie je zastapic to daj pomyslec i cos wykombinuje...![]()
Pozdrawiam Sergiusz
konrad pisze:[
co do fartucha - można by naciąć rurkę miedzianą i przykręcić pod spodem ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości