Panowie to nie jest problem Niewiadówki tylko podejścia do sprawy ; jak chce kobita do Egiptu czy gdzieś w świat niech leci  

Moja była już w Indiach , Australii i w Egipcie też była zawsze sobie zbierała na taki wyjazd i leciała indywidualnie z koleżankami ( Egipt przez biuro - solo nie za bardzo ) ostatnio ciuła na Peru ale jakoś jest cicho - chyba many mało  

. Nie wolno się stawiać jak chce to proszę bardzo - ale beze mnie  

Nie piszesz kolego czy byliście np. w Chorwacji z N-ką np. na riwierze Makarskiej jeśli nie to proponuję pojechać bo widoki zatkają kobitkę na bank , tylko to ma dwa końce - będzie tam chciała wracać co roku  

Mnie jakoś wyjazdy do żadnych kurortów nie ciągną i mojej małżonki również a że jest ciekawa świata i innych kultur to proszę bardzo - do Indii się skrzyknęły na wyjazd indywidualny i wyszło ponad 50% taniej niż przez biuro ! i zwiedziły znacznie więcej i to co chciały .
Kolega miał ten sam problem kilka lat temu w końcu polecieli do Egiptu i od tej pory ma święty spokój -  na pytanie jak było -,, no fajnie ale to nie jest to ''  

Zaraziliśmy ich Chorwacją i tak im zostało