Pomocy przy renowacji !!!
Re: Pomocy przy renowacji !!!
Mógłbyś pomoc przy remoncie zaproponować a nie Ci randki w głowie

no jak ja sam bede nowicjuszem i ucze sie od gebara bo on na bieżąco od podstaw robi remont i zdjecia wrzuca tam co ci raz wyslalem 
ja ze swojej zerwalem tapicerke i wywaliłem meble:)
co do pomocy to bylo blizej sie urodzic:P
a tak to widzisz
ja ze swojej zerwalem tapicerke i wywaliłem meble:)
co do pomocy to bylo blizej sie urodzic:P
a tak to widzisz
Hehe no ja z podkarpacia to jest kawałek
to kiedy zaczynasz kolejne etapy prac? co teraz zamierzasz obijanie środka?
co do moich uszkodzonych szyb to faktycznie poszukam pleks.wyjdzie tanio a co do wygladu to az tak mi na nim nie zalezy:)
a ja tak wogole to moze zaczne od nauki jazdy z przyczepa bo w sumie raz jechalam ale z towarowa:P a cofanie i manewrowanie z czepka to na pewno wyzsza szkola jazdy:) ale co tam przynajmniej beda mile wspomnienia z wakacji i duzo roznych fotek:) ahh byle dobić do czerwca:):)
co do moich uszkodzonych szyb to faktycznie poszukam pleks.wyjdzie tanio a co do wygladu to az tak mi na nim nie zalezy:)
a ja tak wogole to moze zaczne od nauki jazdy z przyczepa bo w sumie raz jechalam ale z towarowa:P a cofanie i manewrowanie z czepka to na pewno wyzsza szkola jazdy:) ale co tam przynajmniej beda mile wspomnienia z wakacji i duzo roznych fotek:) ahh byle dobić do czerwca:):)
-
Konto usuniete
Post usuniety
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 4 mar 2013, 23:12 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
nie bój sie zundapp na józ żone możesz podac a może i ja zapisze hehe juz kilka zdjęc wrzucilem tam co z gebarem kwokamy
no to lala z przyczepką fajna sprawa co do prowadzenia to ta sama jazda a do tylu pomimo ze mam prawko na tiry to staram sie nie dopuszczac do sytuacji gdzie bede musial cofac jest duzo cwaniakow co czekaja aby sie podjechac i ci wpierac ze twoja wina bo bez asysty manewrowalas do tylu 
to kiedy randka
to kiedy randka
-
Konto usuniete
Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 21:55 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
no trzeba kobicie pomoc jak sie da:)