Hydepark
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Hydepark
Much nie ma bo nikt nie hoduje tu nic, komarów pod dostatkiem za to. A cennik rzecz umowna, do tego nie wszyscy są doskonali, zawsze można zadzwonić i zapytać się, ostatnio na majówce z cennika w recepcji wychodziło 560 a zapłaciłem 300
Wysłane z telefonu
Wysłane z telefonu
Tak sobie myślę chris_666 ...masz ponad 500 postów i niewiadówkę a nadal jesteś czarny ,no chyba że już nie masz niewiadki.
N126n
Remont eNki
Remont eNki
tantalos pisze:Tak sobie myślę chris_666 ...masz ponad 500 postów i niewiadówkę a nadal jesteś czarny ,no chyba że już nie masz niewiadki.
Kris i niewiadka?!!!
Coś Ty,teraz to salony,przedsionek ma większy od 132...z dyszlem

dzin1975 pisze:Kris i niewiadka?!!!
Czytałem wiele wypowiedzi chrisa na obecnym jak i sąsiednich forach i wynikało z nich że ma niewiadówkę hehe

N126n
Remont eNki
Remont eNki
Re: RE: Re: Hydepark
tantalos pisze:dzin1975 pisze:Kris i niewiadka?!!!
Czytałem wiele wypowiedzi chrisa na obecnym jak i sąsiednich forach i wynikało z nich że ma niewiadówkę hehea może to już dawno było...
Miałem trzy, i będę miał kiedyś czwartą [emoji56], chwilowo mam Knausa 490, wcześniej Hobby i HomeCar'a.
Wysłane z telefonu
Re: RE: Re: Hydepark
dzin1975 pisze:Z tego co Krzysiek mówił,to wróci do niewiadki...na emeryturze;)
No ba, wrócę, a na plastikowe kurniki zawsze spoglądam z sentymentem [emoji2]
Wysłane z telefonu
-
Pytanie laika lodówkowego 
U znajomego wypatrzyłem absorbcyjnego PolaraTA60 w stanie 4+
Oglądałem ją na szybkensa, jakas tabliczka była znamionowa na 220V. Rozumiem że to model na 220V tylko? Na tej pionowej obudowie nie było w każdym razie wyjść na kominek czy też coś podobnego.

U znajomego wypatrzyłem absorbcyjnego PolaraTA60 w stanie 4+
Oglądałem ją na szybkensa, jakas tabliczka była znamionowa na 220V. Rozumiem że to model na 220V tylko? Na tej pionowej obudowie nie było w każdym razie wyjść na kominek czy też coś podobnego.
Opel Insignia - ciężarówka, którą przyczepki nie pociągniesz
http://motoryzacja.interia.pl/samochody ... Id,2407899
http://motoryzacja.interia.pl/samochody ... Id,2407899
Niewiadów n121 '93 mydelniczka (09.2016-05.2020)
A ja się chciałem pochwalić znalezioną perełką - dzisiaj udało się wytargać dla Przyjaciół od kilku miesięcy poszukujących cepki N-kę za 400 złociszy
Niestety z odciętym dyszlem (przeszkadzał przy koszeniu
:D:D ) Buda stała od 1991r nie jeżdżona pod plandekami - jeden wyjazd od nowości. W środku meble jak nowe, zero wilgoci, laminat bez jednego pajączka, rama ocynk 

sookinsyn pisze:A ja się chciałem pochwalić znalezioną perełką - dzisiaj udało się wytargać dla Przyjaciół od kilku miesięcy poszukujących cepki N-kę za 400 złociszyNiestety z odciętym dyszlem (przeszkadzał przy koszeniu
:D:D ) Buda stała od 1991r nie jeżdżona pod plandekami - jeden wyjazd od nowości. W środku meble jak nowe, zero wilgoci, laminat bez jednego pajączka, rama ocynk
No to faktycznie polowanie roku,gratulacje.Masz jakieś fotki?
dzin1975 pisze:No to faktycznie polowanie roku,gratulacje.Masz jakieś fotki?
Fotki wrzucą nowi właściciele - obiecali się niezwłocznie zarejestrować
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Moja jakaś taka podobna, ale jednak inna 
I jeszcze przy okazji taka

I jeszcze przy okazji taka
- Fiacior75
- Fanklubowicz
Nie no a mówią że Niewiadówki są małe
w drodze powrotnej ze zlotu stał sobie na stacji .
mikro kamper.....

8 lipca o 13.52 z Dworca Letniego w Poznaniu rusza do Zakrzewa Jubileuszowy 25. Blues Express.
Zachęcam do udziału, impreza jest niepowtarzalna
http://bluesexpress.pl/
Zachęcam do udziału, impreza jest niepowtarzalna
http://bluesexpress.pl/