Hydepark
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
- rogaldo1986
Re: Hydepark
Dziadki na emeryturze to i naleweczka domowej roboty zawsze jest 

Akurat to robią rzadko ale dziećmi się zajmą, na obiad zaproszą więc zawsze troche mniej roboty w tej gonitwie między domem, szpitalem i pracą.
reflexes z tapatalk
reflexes z tapatalk
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- rogaldo1986
To przekonać dziadków do kultywowania polskich tradycji
(na własny użytek w pełni legalne ponoć) 

Trzeba było szukać Kasprzaka 

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
A, że z pewexu
to jeszcze sobie dokup kasetę TDK 90 minut
i gumy Donald
Ja jednak w klimacie to wolałbym Kasprzaka plus Stilonke
+ 

Ja jednak w klimacie to wolałbym Kasprzaka plus Stilonke

Klubowe pamiętam, giwonty to chyba nie moje czasy. Popularne paliłem raz czy dwa za to zefirki nie raz paliłem 
Dobrą fajeczkę wypadałoby jeszcze czymś popić

No chyba, że ktoś nie lubi alkoholu to

Dobrą fajeczkę wypadałoby jeszcze czymś popić

No chyba, że ktoś nie lubi alkoholu to

- ruciak76
- Fanklubowicz
W końcu udało się załatwić wolne na dziś, teraz szybkie pakowanko i jak tylko dzieciaki wrócą ze szkoły wypad do Torunia na zlot organizowany przez Karawaningowca.
To będzie już chyba zakończenie sezonu ...

To będzie już chyba zakończenie sezonu ...
Skoda Octavia 3FL 1.6TDI 115KM 250Nm
Skoda Fabia 2, 1.4 MPI 86KM 132Nm
Kiedyś N132T, teraz N126e i N126N

Wątek remontowy N126e
Wątek remontowy N126N
2025 - 4 nocki 615 km
2024 - 28 nocek, 2932 km
2008-2023 - 294 nocki, 33592 km
Skoda Fabia 2, 1.4 MPI 86KM 132Nm
Kiedyś N132T, teraz N126e i N126N

Wątek remontowy N126e
Wątek remontowy N126N
2025 - 4 nocki 615 km
2024 - 28 nocek, 2932 km
2008-2023 - 294 nocki, 33592 km
Zazdroszczę. Też mam wolne i też miałem się pakować, a muszę smarować krosty, gotować dietetyczne obiadki i zajmować się moim prywatnym szpitalem
. Na dzisiaj też zaplanowałem wypakowanie przyczepy, jutro mycie i przykrycie na zimę plandeką. Sezon zamknięty przedwcześnie ale co zrobić. Plan mam jednak żeby następny otworzyć jak najszybciej, bo już mnie kanapa w tyłek parzy.
reflexes z tapatalk

reflexes z tapatalk
Mamy podobny problem choć u nas sezon się nie kończy. Muszę zdjąć i spróbować zreanimować urzadzenie najazdowe...ale jak je zdejmę to już nigdzie nie pojedziemy a ciągle kusi nas balia na Wodnej Farmie jako pożegnanie sezonu deszczowego a powitanie śniegowego;).
...
...
Mów kiedy to może nie będę swojej przykrywał!
reflexes z tapatalk
reflexes z tapatalk
Z moją robotą to raczej spontan będzie ale jak by coś po drodze podjedziemy i pomożemy odkryć;). Widziałem w necie że spore zmiany na Wodnej Farmie.