Hydepark
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Hydepark
Skoro reflexes zaczął porządkować w działach "godne polecenia" i "drugi raz nie pojadę" to uważam że pierwsza litera w jego nick-u powinna być w kolorze zielonym !

To napisałem ja, dworek 

dworek pisze:Skoro reflexes zaczął porządkować w działach "godne polecenia" i "drugi raz nie pojadę" to uważam że pierwsza litera w jego nick-u powinna być w kolorze zielonym !
popieram

i tylko pierwsza, niech admin ma trudniej

Toście wydumali. Ja tylko chwilowo otrzymałem kawałek władzy, żeby ogarnąć te dwa działy.
reflexes z tapatalk
reflexes z tapatalk
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Dajcie dwie. Pierwsza i ostatnia... a co niech chłopak ma 

Niewiadko-noce
2024 - 3200km i 14 nocy "nową" N126NT
Mój remont N126N "nr.1" i "nr. 2"
http://www.fanklub-niewiadowek.com/forum/viewtopic.php?f=36&t=3072
N126NT Remont "nr. 3"
http://www.fanklub-niewiadowek.com/forum/viewtopic.php?f=36&t=9891
2024 - 3200km i 14 nocy "nową" N126NT
Mój remont N126N "nr.1" i "nr. 2"
http://www.fanklub-niewiadowek.com/forum/viewtopic.php?f=36&t=3072
N126NT Remont "nr. 3"
http://www.fanklub-niewiadowek.com/forum/viewtopic.php?f=36&t=9891
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ale Tomek już jest cały na zielono 
Patrzcie:

Patrzcie:
Zzieleniałem jak zauważyłem, że spieprzyłem robotę tak prostą jak budowa cepa. Czasem niestety tak jest, że sobie człowiek zafixuje coś w durnej bani i zrobi odwrotnie niż trzeba.
reflexes z tapatalk
reflexes z tapatalk
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Eeeeee tam nie ma czym się przejmować .... na takie sytuacje są odpowiednie powiedzenia a Ty po prostu wisisz flaske 

A, że wiszą mi dwie za robotę to wciąż jestem jedną do przodu 
reflexes z tapatalk

reflexes z tapatalk
Ostatnio zmieniony wtorek, 25 sie 2015, 21:58 przez reflexes, łącznie zmieniany 1 raz.
i to jest słuszna koncepcja 

Pewnie, że słuszna.
Ja już myślami jestem na weekendzie, bo znowu się szykuje wypadzik do Przydworza. A, że już w czwartek po robocie to jeszcze w sumie tylko dwa dni tyrki, zakupy i jazda. Dalszy plan to na pewno 11-13 wrzesień Wdzydze Kiszewskie, bo podłączyłem się pod imprezę z karawaning.pl. W międzyczasie tzn. 4-6 września jak wszystko dobrze pójdzie mam zamiar obadać nowe miejsce jakieś 40 km od domu www.slonecznapolana.pl. Jak będzie fajnie to rzekomo działają do końca września i będzie można uskutecznić jeszcze jakiś wypad na grzybki. Co dalej to nie wiem, gryż moja małżonka twierdzi, że mnie opętało, bo jej gadam, że w tym roku sezonu nie kończymy i trzeba pomyśleć gdzie na święta i sylwestra jedziemy
Ja już myślami jestem na weekendzie, bo znowu się szykuje wypadzik do Przydworza. A, że już w czwartek po robocie to jeszcze w sumie tylko dwa dni tyrki, zakupy i jazda. Dalszy plan to na pewno 11-13 wrzesień Wdzydze Kiszewskie, bo podłączyłem się pod imprezę z karawaning.pl. W międzyczasie tzn. 4-6 września jak wszystko dobrze pójdzie mam zamiar obadać nowe miejsce jakieś 40 km od domu www.slonecznapolana.pl. Jak będzie fajnie to rzekomo działają do końca września i będzie można uskutecznić jeszcze jakiś wypad na grzybki. Co dalej to nie wiem, gryż moja małżonka twierdzi, że mnie opętało, bo jej gadam, że w tym roku sezonu nie kończymy i trzeba pomyśleć gdzie na święta i sylwestra jedziemy

- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
reflexes pisze:A, że wiszą mi dwie za robotę to wciąż jestem jedną do przodu
Masz to u mnie

I tu jest największy problem, bo obracamy się po innych rejonach kraju ale mam w planie powrót w Wasze okolice, bo po zeszłorocznym urlopie mamy niedosyt. Niestety czekamy, aż małolat nauczy się bez marudzenia dłuuuuugo wędrować, a patrząc na jego chęci do chodzenia to może się okazać, że w góry wrócimy nieprędko
.

reflexes pisze:Zzieleniałem jak zauważyłem, że spieprzyłem robotę tak prostą jak budowa cepa. Czasem niestety tak jest, że sobie człowiek zafixuje coś w durnej bani i zrobi odwrotnie niż trzeba.
reflexes z tapatalk
Spoko , się nie przejmuj , przybędzie przynajmniej więcej miejsc do zakotwiczenia

To wszystko przez te upały