reflexes z tapatalk

kooba pisze:reflexes pisze:Ja też. No cóż, myślałem, że wszyscy odbiorą to jako żart ale jak widać niektórzy podeszli do tego poważnie
Myślisz, że tylko tobie wolno żartowaćreflexes pisze:P.S. Kuba dobry żart ale weź już oddaj właściwe barwy, bo będę zły
http://www.fanklub-niewiadowek.com/form ... eniowy.php

ale jak wygra w totka to to co napisał musi spełnić, łącznie z zakupem nowego zestawu i pochwalenie się nim na zlocie oraz przekazaniem N126N Olkowi
 ale jak wygra w totka to to co napisał musi spełnić, łącznie z zakupem nowego zestawu i pochwalenie się nim na zlocie oraz przekazaniem N126N Olkowi   

Jest formularz, jest kolorek

reflexes pisze: Eee no bez jaj, teraz straciłem wszystkie kolory

. Jeden nawet nie dalej jak w ubiegły piątek potwierdzał swoje zainteresowanie. Być może całkiem niedługo przekonam się ile ich chęci są warte.
 . Jeden nawet nie dalej jak w ubiegły piątek potwierdzał swoje zainteresowanie. Być może całkiem niedługo przekonam się ile ich chęci są warte.reflexes pisze: Być może całkiem niedługo przekonam się ile ich chęci są warte.

Czyli znowu szóstka w totka?

Jak masz dwóch i się pozbędziesz tzn. że frajer jesteś - bo za tanio sprzedałeś

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości