serek pisze:Tylko ciekawi mnie to dlaczego wieksza ilośc przyczep które zjeżdzają z taśmy wysyłane są na export do Holandii, Niemiec ... itd
Znaczy co im sie ona podoba i taka wystarcza w zupełność... - nie wiem , ale obecne przyczepy są juz dobrze doposażone... i mają juz to wyposażenie o którym piszesz Michał , choć fakt ze wersja podstawowa nie ma ...ale za 30 tyś zł masz nowiuśki domek na kółkach...a za 30 tys możesz kupić Fiata Pande w wersji podst. bez wspomaganiai i tu sie z Toba zgodze odnośnie aut...naszego rodzimego prodecenta.
Tak, Serku, ale dokładając parę groszy masz już Adrię z serii Altea.
Gdybym miał kupować nową przyczepę wybrałbym adrię - większa, bardziej komfortowa, dobrze wyposażona i również NOWA.
W załączniku przesyłam specyfikację na ten rok. Chwilowo mamy drogie euro, ale jak znów stanieje to za ok. 36 tys. masz sześcioosobową budkę nieporównywalnie lepszą od rodzimej eNki.

wszystko takie drogie.Zacząłem szukać części w internecie i w tym momencie natrafiłem na stronę
  wszystko takie drogie.Zacząłem szukać części w internecie i w tym momencie natrafiłem na stronę