refllexes z tapatalk
Na wyjazdy by się przydał piekarnik w budzie albo prodiż na lpg.
TomekN126N pisze:Na wyjazdy by się przydał piekarnik w budzie albo prodiż na lpg.
Noo, taki piekarniczek byłby fajny. Znalazłem palnik http://allegro.pl/palnik-gazowy-do-gril ... 49063.html ale piekarnika nie. Ma ktoś jakiś pomysł?
vvarrior pisze:U mnie wszystkie przepisy na ciasta zaczynają się od dwóch szklanek mąki:)
pawko pisze:vvarrior pisze:U mnie wszystkie przepisy na ciasta zaczynają się od dwóch szklanek mąki:)
Miałem kiedyś takiego dyrektora..., chłop bardzo lubił pichcić i też wszystkie jego przepisy zaczynały się od dwóch szklaneczek, z tym że nie mąki
CornBlumenBlau pisze: Z pewnością zrobimy kiedyś taką na wyjeździe.
kooba pisze:CornBlumenBlau pisze: Z pewnością zrobimy kiedyś taką na wyjeździe.
Mam nadzieję, że również będziemy na tym wyjeździe
reflexes pisze:Ja właśnie oczekuję na dostawę szynkowara, bo już dość mam żarcia tego ścierwa, które nam serwują w spożywczakach więc mam nadzieję, że w weekend pierwsza próba będzie. No może nie pierwsza, bo już kiedyś próbowałem ale na mniej profesjonalnym sprzęcie.
My szynkowara używamy już jakiś czas i jesteśmy bardzo zadowoleni. A jedzonko pierwsza klasa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości