Wiata do cepki stoi
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Wiata do cepki stoi
2 tygodnie i wiata stanęła .5 metrów x 2,5 metra , wysoka 3 metry i 2,7 metra Koszt 1000 zł .Miało być taniej ale rynna doszła.Ale jest oki 

- Załączniki
Należę do grona ludzi którzy wola rano budzić się z zakwasami niż z kacem .
Re: Wiata do cepki stoi
No i SUPER
Chyba taka troszkę z zapasem , alby był pomysł na większa przyczepkę ?
Nich dobrze służy
Chyba taka troszkę z zapasem , alby był pomysł na większa przyczepkę ?
Nich dobrze służy
W najniższym miejscu jest 20 cm zapasu a w najwyższym 50 cm .Dach ma 30 cm spadu .Może kiedyś jakaś kostka brukowa będzie
.Zobaczymy

Slawol74 pisze:W najniższym miejscu jest 20 cm zapasu a w najwyższym 50 cm .Dach ma 30 cm spadu .Może kiedyś jakaś kostka brukowa będzie.Zobaczymy
No jasne - a może solar się pojawi na dachu a może kmin od trumy by przeszkadzał ....
Bardzo słusznie !
właśnie przecież antena od radia jest na dachu hehehe , solar oj nie chyba !!!muszę zmieni auto szukam Honde CRV z roku 1999 lub 2000 benzin 147 KM
Wreszcie stanęła na swoim miejscu .Było co pchać 

Witam. Mam również wiatę do której muszę wpychać przyczepkę. Aby się z nią nie mocować zakupiłem wciągarkę na korbę za ok.80zł. Bardzo dobrze się sprawdza. Pozdrawiam.
Fajny pomysł kurcze u mnie miękko troszkę to koło manewrowe pewnie nie da sobie rady .Ale pomyśle zobaczę .
Mogę jeszcze dodać że przyczepa jest wciągana tyłem. Wykorzystałem otwory w ramie do których przykręciłem haki. Na nie zakładam pętko z dwoma uszami które w połowie swojej długości ma ucho. Pod kółko manewrowe podkładam deskę i nie wrzyna mi się w trawnik. Przyczepa wjeżdża jak po sznurku.Warto.Powodzenia
Porada kolegi wito została zrealizowana . Teraz bez problemu cepka wjeżdża jak po sznurku bez problemu .Pozdrawiam kolegę .