Cześć, znowu was napastuję, ale co tam sami chcieliście.
Zamierzam zamieścić w pracy kilka zdjęć wykonanych prze zemnie, oto one:
Najlepiej jeśli wypowie się właściciel, ale jeśli ktoś wie na bank to proszę mówić, chodzi o login właściciela, rok produkcji samochodów i przyczep.
A pierwsza fotka? no cóż nie sposób uzyskać od każdego pisemnej zgody, więc jeśli ktoś ma zastrzeżenia co do swojej obecności na łamach pracy, proszę o informację, postaram się wymazać.
Pozdrawiam
Proszę o pomoc w uzyskaniu informacji o fanklubie
- robert
- Administrator
Re: Proszę o pomoc w uzyskaniu informacji o fanklubie
Witajcie
Na adres mailowy fanklubu dotarł mail, którego treść pozwoliłem sobie umieścić poniżej.
Jestem pewien, że nie ma Forumowicza, który nie będzie chciał w wolnej chwili przeczytać pracy Tomka.
Stąd pozwoliłem sobie ją dołączyć do tego postu.
Autorowi pracy bardzo serdecznie gratuluję.
Cieszę się, że udało się dobrnąć do końca i efekt możemy przeczytać.
Miło, że nasze uwagi i materiały były pomocne.
PS. a na najbliższym spotkaniu trzeba będzie oprzeć sprawę o bar
Na adres mailowy fanklubu dotarł mail, którego treść pozwoliłem sobie umieścić poniżej.
Jestem pewien, że nie ma Forumowicza, który nie będzie chciał w wolnej chwili przeczytać pracy Tomka.
Stąd pozwoliłem sobie ją dołączyć do tego postu.
Autorowi pracy bardzo serdecznie gratuluję.
Cieszę się, że udało się dobrnąć do końca i efekt możemy przeczytać.
Miło, że nasze uwagi i materiały były pomocne.
PS. a na najbliższym spotkaniu trzeba będzie oprzeć sprawę o bar

Kod: Zaznacz cały
Jakiś czas temu pisałem pracę dyplomową o tytule: "CARAVANING - JAKO FORMA TURYSTYKI WYPOCZYNKOWEJ, NA PRZYKŁADZIE STOWARZYSZENIA „FANKLUB NIEWIADÓWEK”. Przesyłam w załączniku jej egzemplarz w formacie PDF, być może komuś się przyda. Oprawioną pracę w formie papierowej przekażę na ręce władz fanklubu osobiście w czasie zlotu.
Dziękuję i pozdrawiam.
Tomek
- Załączniki
-
- praca_dyplomowa.pdf
- (3.59 MiB) Pobrany 503 razy
świetna sprawa,encyklopedia wiedzy,gratulacje,słowa uznania i szacunek,bedzie do czego wracać,pozdrowiena dla kolegi Tomka.
Bardzo fajnie napisane myślę że warto wysłać prace do Polski Karawaning - niech drukują odcinkami. Jeśli będzie zgoda autora to podejmę korespondencje z magazynem.
Pracę przejrzałem dość pobieżnie ale znalazłem dość poważny błąd więc jak ktoś ma czas i ochotę się zagłębić to niech tą pracę zrecenzuje. Błąd widoczny na zdjęciu.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n