Witam serdecznie
-
-
- krajan070
- Fanklubowicz
Re: Witam serdecznie
Witam serdecznie potencjalnego klubowicza. Rozumiem że warunkiem wspólnych wyjazdów jest ta nieszczęsna kabina prysznicowa
Jak już ktoś napisał wcześniej nawet podrzędne pola mają węzły sanitarne i nie ma potrzeby inwestować w coś (zwłaszcza w tak małym pomieszczeniu jak N-ka)co używasz sporadycznie i zajmuje kupe miejsca.Pomyśl trzeba podłączyć lub donieść wodę ,podgrzać bo w zimnej się kąpać to średnia przyjemność i ją zutylizować na końcu.To wszystko to stracony czas i droga inwestycja.Oczywiście to moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać Gdzie będziecie trzymać ubrania dla dzieci? W bagażniku?Mam dwójkę dzieciaków i wiem że mi wystarczą dwa komplety ubrań na słońce i deszcz a im trzeba zabezpieczyć kilka zmian .Na dłuższym pobycie grzebanie w torbach jest kłopotliwe .Ten sposób spędzania wolnego czasu wiąże się z pewnymi wyrzeczeniami to nie hotel pięcio gwiazdkowy .Nie ważne jak będziesz kombinował z wnętrzem N-ki, zachodniej z niej nie zrobisz cuda to w kościele(bez urazy)Nie powinienem tego pisać bo to forum niewiadek ale może jednak lepiej kupić zachodnie mającą wszystko ?????? Oczywiście bym tego nie robił 

-
Re: Witam serdecznie
n132 załatwia wszystkie problemy. Tyle w temacie