Wodnik Szuwarek pisze: pomysłów mam wiele, ale musiałbym na spokojnie zamknąć się w niewiadce na pół dnia by to dokładnie obmyśleć i zastanowić się nad wykonaniem.
Dokładnie jak ja. Jakoś jak jestem w domu a nie w przyczepie to inaczej się myśli.
Wodnik Szuwarek pisze: pomysłów mam wiele, ale musiałbym na spokojnie zamknąć się w niewiadce na pół dnia by to dokładnie obmyśleć i zastanowić się nad wykonaniem.
Dorzuce jeszcze fotki z działu ciekawostki z sieci - też pomysłowe![]()
reflexes pisze:Ja co prawda w wątku remontowym zostałem zjechany
jak mógłbyś podać szerokości łóżek , góra i dół
bo jak narazie twoje rozwiązanie wygrywa w moim rankingu
stico80 pisze:Dokonałem ostatnio dwóch zakupów.
Pierwszy to N126N prawie pusta w środku i zrobię ją po swojemu głównie na zloty i wyprawy z grupą militarną lub innych jakichś popaprańców do których należę.
Drugi to Elddis Wisp 400/4 bardzo fajna angielka. Teraz padną najważniejsze słowa
Jeśli Elddis okaże się w przyzwoitym stanie a będę to wiedział za około 2 tygodnie to
N132T będzie wystawiona na sprzedaż.
Drednot pisze:odkrywając tym samym nową niezbadaną dotąd "technologię alternatywną"
stico80 pisze:Wodnik Szuwarek pisze: pomysłów mam wiele, ale musiałbym na spokojnie zamknąć się w niewiadce na pół dnia by to dokładnie obmyśleć i zastanowić się nad wykonaniem.
Dokładnie jak ja. Jakoś jak jestem w domu a nie w przyczepie to inaczej się myśli.
pawko pisze:Twoja huśtawka(a właściwie te przeplecione pasy) zainspirowała mnie do zrobienia w mojej landrynie zabezpieczenia ładunków w bagażniku tuż za tylną kanapą - będzie lekko, a w razie potrzeby można będzie to zdemontować, zwinąć i wiele miejsca nie zajmie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości