Instrukcja do przedsionka do N126n
Re: Instrukcja do przedsionka do N126n
wysyp rurki z worka pogrupuj ,porób foty to Ci jakoś opiszę co do czego,Sergiusz też coś pomoże.... damy radę
jedrek101 pisze:wysyp rurki z worka pogrupuj ,porób foty to Ci jakoś opiszę co do czego,Sergiusz też coś pomoże.... damy radę
tez tak myśle ...bo tak to sobie mozemy pisac i pisac...
życie jak droga, kiedyś się kończy...
Ok, po pracy jeszcze pokombinuję z tymi rułkami i porobię foty, dzięki za wsparcie. 

kolejna N126n '88 trzeci rok zbieram się do remontu
damy rade ...andriu pisze:Ok, po pracy jeszcze pokombinuję z tymi rułkami i porobię foty, dzięki za wsparcie.
Porobiłem fotki tych rurek:
z płaskim zakończeniem

obustronnie półokrągłe

płaskie zakończenie z obu stron

To te od daszku

Pionowe, boki i środek jak sądzę

to są tajemnicze rurki, jedna z tych krótkich jest zaślepiona więc pewnie jest od przedłużenia namiotu k/ kufra

teraz mi trochę we łbie pojaśniało, w sobotę kolejne podejście, jeżeli te rurki "grają" to można gdzieś wrzucic te fotki jako "poglądowe", napewno się jeszcze niejednemu przydadzą.
z płaskim zakończeniem

obustronnie półokrągłe

płaskie zakończenie z obu stron

To te od daszku

Pionowe, boki i środek jak sądzę

to są tajemnicze rurki, jedna z tych krótkich jest zaślepiona więc pewnie jest od przedłużenia namiotu k/ kufra

teraz mi trochę we łbie pojaśniało, w sobotę kolejne podejście, jeżeli te rurki "grają" to można gdzieś wrzucic te fotki jako "poglądowe", napewno się jeszcze niejednemu przydadzą.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Jeżeli tak , to prześlę resztę instrukcji.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Wygląda, że taki jak u kolegi Serka. niewiadowki/nasze_niewiadowki/serek/duze/serek_10.jpg
Jedrek101 ale teraz to mi zaimponowałeś, rysunek jest extra, a najważniejsze ze wszystko wyjaśnia, wielkie dzięki, teraz napewno sobie poradzę, a Twój rysunek napewno komus jeszcze się nieraz przyda.
Sergiusz tylko powiedz czy to tak miej więcej jest (ja mam n126e) a szkoliłem się w Sandomingo na Twoim i Petka przedsionku .....
ten szkic machnołem pod fotki Andriu
ten szkic machnołem pod fotki Andriu

Ostatnio zmieniony wtorek, 10 cze 2008, 07:35 przez jedrek101, łącznie zmieniany 1 raz.
jedrek101 pisze:Sergiusz tylko powiedz czy to tak miej więcej jest (ja mam n126e) a szkoliłem się w Sandomingo na Twoim i Petka przedsionku .....
złorzyłem gratulacje , tak dokładnie to jest więc juz nie pisałem nic od siebie...
Nooo, panowie, dzięki Wam udało mi sie złozyć dzisiaj ten przedsionek, stoi, trzyma się, jednak mam chyba coś "kombinowane" z rurkami, jedna z tych dwóch bez końcówek (przód namiotu przy dachu), jest za długa, trza będzie skrócić, natomiast środkowa sufitu jest z jakies 10cm za krótka (nie da się zamienić), będę musiał cuś posztukować, jakby ktoś miał jakieś zbędne rurki to chętnie je przygarnę
Płótno jest już ... no, takie sobie, zdało by się powzmacniać w niektórych miejscach, ale nic mi się nie podarło, jeszcze raz wielkie dzieki za wsparcie i pomoc.

bardzo prosze ... coesze sie ze mogłem cos podpowiedziec...