n126e`85r
Re: zakup n126 stan opłakany
Gratulacje, fajna, zdejmij folię z szyby.

KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
zyga49 pisze:Fajna budka -rama w ocynku/b.ważne/ -ktos przez boczne okno chciał sie chyba włamaćA przedsionek jest w komplecie? Tak pytam z ciekawośći bo rok temu kupiłem podobną z 86r /szyby całe/ z przedsionkiem za ta samą kasę.
tak jak napisał kotek ślady na szybie to nie włamanie a folia, której nikt od nowości nie zerwał.
niestety nie mam przedsionka, ale jak stanowi instrukcja obsługi występował on jako wyposażenie dodatkowe. moja przyczepa wg poprzedniego właściciela była bardzo mało używana, przebieg określił na "może 2000km". mało ją używali to przedsionka nie kupili a szkoda.
czy mam rozumieć że koło zapasowe nie występowało w zestawie z przyczepą?
-
Konto usuniete
Post usuniety
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 4 mar 2013, 23:10 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
na szczęście to koło od malucha, a tego u mnie dostatek.
z zwłaszcza starego typu.
masz dużo tych kół na starym rozstawie?
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!
N-250c
N-250c
dużo, kiedyś naliczyłem chyba z 17, bo mam 3 maluchy 
a masz na zbyciu stary typ moze byc z oponą:-)
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!
N-250c
N-250c
na zbyciu to nie mam, tak jak pisałem mam 3 126p.
My właśnie wróciliśmy z pierwszej wyprawy z n126e z urlopu majowego. Moje spostrzeżenia są bardzo pozytywne, przyczepka prowadzi się dobrze, holownik daje radę. Silnik łapie trochę wyższą temp ale tragedii nie ma.
My właśnie wróciliśmy z pierwszej wyprawy z n126e z urlopu majowego. Moje spostrzeżenia są bardzo pozytywne, przyczepka prowadzi się dobrze, holownik daje radę. Silnik łapie trochę wyższą temp ale tragedii nie ma.