12 zlot Fanklubu Niewiadówek - Bieszczady
Re: 12 zlot Fanklubu Niewiadówek - Bieszczady
Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 21:39 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest nas tak mało chętnych, że chyba przyłączymy się do energetyka.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 21:40 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
A jak rozumieć podpunkt:
"wyżywienie przygotowujemy wspólnie (zakupy dokonujemy na miejscu)"
na Energetyku? Ja przyznam, że na takie rozwiązanie to nie mam zamiaru się pisać. Każdy ma inne gusta, jednemu podoba się matka, a drugiemu córka. A może to jest warunek uczestnictwa?
na Energetyku? Ja przyznam, że na takie rozwiązanie to nie mam zamiaru się pisać. Każdy ma inne gusta, jednemu podoba się matka, a drugiemu córka. A może to jest warunek uczestnictwa?
zundapp600 pisze:Depeche pisze:Patrzę cennik u Beskidników na wyspie i za moją załogę o ile dobrze liczę wychodzłoby 25 zł doba, a na cyplu 54
No Michał chyba nie do końca !
Znając Twoją duszę odkrywcy i podróżnika to Twój każdy wyjazd i powrót z wyspy to - 10 zł . Chyba że źle interpretuję to co wyczytałemtrack222' pisze:• prom czynny jest w godz. 7.00 – 22. koszt: 2 zł. samochód, 1 zł. osoba
Reasumując 2 zł samochód +3 osoby = 5zł no i powrót 5 zł
Ale jaka super atrakcja - warta dużo większych pieniędzy
Depeche pisze:A jak rozumieć podpunkt:
Chodzi o wieczorną wspólną biesiadę
Kazdy co ma ciekawego - tym się chwali na wspólnym stole .
Masz racje MIchale - jeden lubi ogórki - drugi Ogrodnika córki
I właśnie tym możemy się pochwalić przy wspólnej wieczornej biesiadzie
Drodzy koledzy , jak wcześniej wspomniał Kolega Kotek , z powodu słabiutkiej frekwencji i w myśl hasła "duży może więcej" , oświadczamy , że
12 zlot Fanklubu NIewiadówek
odbędzie się wspólnie z kolegami z karawaning.pl
Miejsce zlotu
Wyspa Energetyk w Polańczyku
termin zlotu - 27 kwietnia 2012 – 06 maja 2012 r
Mam nadzieję, że wszyscy dotychczasowi chętnie dopiszą się do listy uczestników
Jeśli ktoś nie jest zalogowany na karawaning.pl - proszę o info do mnie .
12 zlot Fanklubu NIewiadówek
odbędzie się wspólnie z kolegami z karawaning.pl
Miejsce zlotu
Wyspa Energetyk w Polańczyku
termin zlotu - 27 kwietnia 2012 – 06 maja 2012 r
Mam nadzieję, że wszyscy dotychczasowi chętnie dopiszą się do listy uczestników
Jeśli ktoś nie jest zalogowany na karawaning.pl - proszę o info do mnie .
Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 21:40 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 21:41 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
zundapp600 pisze:Zbierana jest kasa , czyli składka . Robione są zakupy i przygotowuje się jakieś danie np X
I podczas wspólnej biesiady jest spożywane . A że Pan Y nie toleruje potrawy X - nieważne !
Praktykowane było też , że było robione coś tam w domu przed wyjazdem . Procedura dalsza identyczna .
Czyli na koniec spotkania składka za zwrot poniesionych kosztów przez obdarowującego .
Jak coś napisałem nie tak głos mogą zabrać inni co byli uczestnikami takich spotkań .
dokładnie tak było Heniu

mnie się osobiście ten system średnio podoba, bo bywało że gdzieś jechałem, wracałem później a tu micha pusta

to tak w ramach ostrzeżenia - pilnujcie kotła

była N126e, jest Hobby 430T+ Ford Focus C-max 1.8 + Suzuki Vitara 4x4
To trzeba mocną linkę zabrać, żeby się do niego przywiązać - dla mnie odpada. Co innego przynieść coś do stolika jak masz chęć a co innego ten "system"
Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 21:42 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie ten system nie odpowiada, wspólna kiełbaska, coś z rusztu do tego piwko to i owszem. Wspólna kuchnia odpada, człowiek uwiązany do czasu, jak zwiedzasz to nie jesz. Ja jadę żeby pozwiedzać, wypocząć i pobyć z przyjaciółmi.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Koledzy - dzwoniłem do Ryśka Trucka ( organizatora i pomysłodawcy tego ) . Do tego mam jeszcze potwierdzenie na maila .
To jest tylko propozycja wspólnych posiłków - proszę nie mylić z obowiązkiem. Nikt do niczego nikogo nie będzie zmuszał . Można z tej oferty skorzystać lub nie . Do wyboru .
Ps. mam wrażenie że nad tym zlotem unosi się jakiś zły duszek, który psuje atmosferę zlotu.
Przegońmy go i wszystko będzie OK
To jest tylko propozycja wspólnych posiłków - proszę nie mylić z obowiązkiem. Nikt do niczego nikogo nie będzie zmuszał . Można z tej oferty skorzystać lub nie . Do wyboru .
Ps. mam wrażenie że nad tym zlotem unosi się jakiś zły duszek, który psuje atmosferę zlotu.
Przegońmy go i wszystko będzie OK
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”