Jestem z tych ludzi co stawiają na jakość a nie ilość więc krótka lista obecności nie wprawiała mnie w ponury nastrój. Jednak jeśli z tej krótkiej listy wypadnie kilka załóg sytuacja robi się już nieciekawa. Niestety ze względu znikomą liczbę spodziewanych gości zmuszony jestem odwołać zlot.
Slawek_C pisze:Z przykrością komunikuje, że po wczorajszych wydarzeniach (Maria się poparzyła) nie pojawimy się we Włocławku.
Dużo zdrowia życzymy, oby wszystko się ułożyło.
CornBlumenBlau pisze:Nacia ledwo wyzdrowiała to teraz mnie dopadło... Z dużym żalem niestety musimy zrezygnować tym razem.
Dużo zdrowia!!!
reflexes pisze:CornBlumenBlau pisze:reflexes pisze:Pechowa ta impreza. Ja niestety z przyczyn niezależnych również odpadam. Szkoda.
No to faktycznie pechowa. My jeszcze w sobotę urabialiśmy ekipę Leo62 by dołączyli... O ile słabe zainteresowanie tym spotem bardzo mnie dziwiło, o tyle naszejj rezygnacji do dzisiaj nie przewidywałem pod żadnym pozorem. Szkoda...
Też nie przewidywałem. Wczoraj po pracy miałem jechać na zakupy, bo caly czas kombinowałem żeby przyjechać już w czwartek. Jednak wczoraj po swojej pracy żona wyjechała z dzieciakami w swoje rodzinne strony na groby, ale niestety jakieś 30 km od domu zawróciła bo jej auto coś szwankuje, jest bardzo słabe i ledwo rozpędza się do setki. W zwiazku z tym musieliśmy się wymienić autami, a tym sposobem ja zostałem bez holownika

Jak pech to pech.
Prezes pisze:1. Krzysztof_CW & Marta_z_kempingu
2. Slawek_c i Maria
3. Nacia & CBB
4. reflexes (raczej sam)
5. Mcube (raczej nie sam)
6. Prezes&Edzia
Oby zdrowie dopisało
Prezes, dzięki bardzo za chęci, niestety odbijemy sobie wiosną na Topieniu Marzanny.
Apropo wiosny, jeśli teraz nie wypaliło to w przyszłym roku odbijemy sobie podwójnie albo poczwórnie! Wszystkiego dobrego!