Kochani forumowicze. Czas tak szybko leci, że nie tak dawno odbył się Jesienny Spot FKN - Ciechocinek 11-13 listopada 2016, który nie miał nawet numerku w nazwie, bo chyba nikt, a na pewno nie ja, nie zakładał, że zrobi się z tego cykliczna impreza. Wiele osób pukało się wtedy w czoło, kilka osób miało obawy jak można o tej porze roku, z przyczepą na kemping.

Dlaczego jubileuszowy? No bo będzie to już nasze 10 spotkanie w tym miejscu.

1. Jesienny Spot FKN - Ciechocinek 11-13 listopada 2016
2. 3w1 czyli Otwarcie sezonu, Topienie Marzanny i Wietrzenie Przyczep - 17-19.03.2017 - Ciechocinek
3. II Jesienny Spot FKN - Ciechocinek (17 - 19 listopad 2017)
4. Sylwester 2017/2018 (linku brak, bo nie widzę już pokoju)
5. Topienie Marzanny w Ciechocinku - 23-25 marzec 2018
6. III Jesienny Spot FKN - Ciechocinek - 9 - 12 listopad 2018
7. Pożegnanie zimy z FKNem - Ciechocinek - 22-24 marzec 2019
8. IV Jesienny Spot FKN - Ciechocinek - 8 - 11 listopad 2019
9. Pierwszy Dzień Wiosny z FKNem - Ciechocinek 20-22.03.2020
10.V Jubileuszowy Jesienny Spot FKN - 13-15 listopada 2020
Tak wiem, że jedno się nie odbyło z przyczyn od nas niezależnych ale nie będę zmieniał planów jakie mam od pewnego czasu, a o nich za chwilę.
Zaczynaliśmy skromnie od kilku załóg, ale z każdym następnym spotkaniem było nas coraz więcej aż standardem zrobiło się około 25 załóg.
Fajnie jakby na tym jubileuszu spotkali się wszyscy których miałem przyjemność poznać i gościć na spotach w Ciechocinku. Fajnie by było tym bardziej, że wsłuchując się w różne głosy tu i ówdzie, doszedłem do wniosku, że będzie to ostatni spot w tym miejscu organizowany przeze mnie (nie koniecznie ostatni jaki organizuję w ogóle).
Po tym przydługim wstępie i wspominkach przechodzimy do sedna.
V Jubileuszowy Jesienny Spot FKN - 13-15 listopada 2020
Miejsce spotkania: Camping*** w Ciechocinku . Rezerwacja potwierdzona.
Termin spotkania: 13-15 listopada 2020 .
Plan spotkania wszyscy znają więc nie będę się rozpisywał.

W związku z tym, że jest to 10 edycja organizator przewiduje pewne atrakcje, ale niech to pozostanie niespodzianką.

Oczywiście wszelkie propozycje i oddolne inicjatywy mile widziane

Jeżeli ktoś nie może wpaść z przyczepą to w okolicy są przetestowane i polecane przez naszych klubowiczów kwatery (niektóre nawet z widokiem na kemping

Lenka Pokoje Gościnne
Pokoje Villa Niva Ciechocinek
Pensjonat Agat
Pokoje Gościnne Angela
Willi SOLAN
Podobnie jak ostatnio obowiązuje również lista zlotowa więc nowe załogi, których nie znam proszę o przesłanie imienia i nazwiska do mnie na PW celem przesłania listy uczestników do obsługi kempingu i naliczenia przysługującego nam rabatu.
Pamiętaj!!!

Spot jest luźnym spotkaniem użytkowników forum. Każdy z uczestników jest odpowiedzialny za siebie, swoją załogę oraz za zapewnienie opieki nad własnymi dziećmi. Spotykamy się w celu poznania i wspólnego spędzenia czasu. Organizator spotu ani zarząd forum nie są odpowiedzialni za brak prądu, ciepłej wody, złą pogodę, zachowanie innych uczestników i wszelkie inne nieprzewidziane zdarzenia, nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne straty finansowe, sprzętowe, za rzeczy zgubione lub skradzione oraz za uszczerbki na zdrowiu wynikające ze zdarzeń losowych lub działania osób trzecich

Dbając również o dobre imię naszego Forum proszę o nieeksponowanie gadżetów, strojów, organów i innych elementów które mogą wywoływać dwuznaczne skojarzenia przynajmniej w obecności dzieci, a najlepiej wcale. Osoby, które nie potrafią albo nie chcą się dostosować do ww. zasad proszę o poważne zastanowienie się nad sensem przyjazdu na spot.
Lista (kopiuj -> wklej - > dopisz):
1. reflexes (2+2+Kiler)