BoskiWalenty pisze:Dotarł do mnie nowy przedsionek do enki. Chciałem możliwie największy, ale żona nie pozwoliła. Zgodziła się na odrobinę mniejszy. Chwilowo pada deszcz ze śniegiem, więc pewnie rozłożę go na wiosnę.
Z Łodzi?
BoskiWalenty pisze:Dotarł do mnie nowy przedsionek do enki. Chciałem możliwie największy, ale żona nie pozwoliła. Zgodziła się na odrobinę mniejszy. Chwilowo pada deszcz ze śniegiem, więc pewnie rozłożę go na wiosnę.
BoskiWalenty pisze:z Łodzi. Skoro przedsionków od pana Marcina jest sporo i się sprawdzają to po co kombinować i szukac innego producenta? Nowy to nowy. Drogi, ale i tak wychodzi taniej niz kupowanie używek o czasami wątpliwej jakości. I mam spokój na ileś tam lat.
BoskiWalenty pisze:Pogoda wiosenna więc rozłożyłem garaż... Nie największy ale i tak seicento wejdzie bez kłopotu.IMG_20200115_110930.jpg
Tylko czy w Ciechocinku taką sporą parcele znajdę.
BoskiWalenty pisze:Pogoda wiosenna więc rozłożyłem garaż... Nie największy ale i tak seicento wejdzie bez kłopotu.IMG_20200115_110930.jpg
Tylko czy w Ciechocinku taką sporą parcele znajdę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości