Dobra wiadomość jest taka, że mamy bankowo zaklepane drewno i potwierdzony przyjazd. Opał będzie na nas czekał pod wiatą, rozliczenie nastąpi w poniedziałek 6.01 czyli w dniu wyjazdu. Pan Mateusz odwiedzi nas na polu i skasuje ile trzeba.
Zła wiadomość (przynajmniej dla mnie) jest taka, że niestety będę sam, to znaczy z Krzychem. Moja małżowina odpuszcza z powodu natłoku pracy. Niestety własna firma i handel w internecie nie sprzyja wyjazdom

Ale ja z Krzychem będziemy na pewno i meldujemy się na miejscu w piątek, 3.01.2020. Jedziemy z eNką i będziemy rozkładać grzany przedsionek więc problem ciepłej kanciapy dla wszystkich na wieczorne posiedzenia mamy z głowy

Będą dwa kociołki (biorę ja i Tomek) i tak jak pisałem żeberko już czeka

Jeśli będziemy chcieli wygrzać tyłki to Reflexes podsunął fajny pomysł udania się do aquaparku w hotelu Gołębiewski w Mikołajkach: https://www.golebiewski.pl/mikolajki/tr ... ikana#home. Nie przepadam za takimi miejscami ale jest to coś ciekawego zimową porą i może wspólnie się wybierzemy. Nie wiem, kwestia dogadania ale proponuję zabrać stroje kąpielowe. Dla tych którzy lubią szlajanie się po lesie mam coś innego. Niektórzy znają mojego zajoba

A więc pakujemy dobre buty, ciepłe ciuchy, stroje kąpielowe, wałówkę do kotła + coś na wzmocnienie i widzimy się na miejscu równo za trzy tygodnie

Aktualna lista (kopiuj -> wklej -> dopisz):
1. Rafalski & Krzycho62 (2)
2. Reflexes (2+2)
3. Mcube (2+1)
4. SylwiaiPrzemek
5. desperos (1+1, Mocno, mocno, mooooocno wstępnie

6. ...