PRL
Re: PRL
Ale Abolutnie do tatara pije się Żytnią 

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Przyjaciel poprosił o pomoc... Rozbudowuje dom, więc dzisiaj sprzątaliśmy strych...
A to jeszcze nie koniec
jest też namiot z Legionowa (dwuspadowy) i torba (box dachowy) z dermy na bagaże w kolorze czerwonym...

A to jeszcze nie koniec

RAFALSKI pisze:Hm...
https://www.tvp.info/43573273/adam-slod ... lka-mediow
Na niekompetencję mediów nie mam wpływu. Godzinę wcześniej był to publikowany fakt w kilku portalach. Trzeba się cieszyć i tyle!
dzin1975 pisze:Działa!!! Wczorajsza zdobycz.
Super sprzęcior! Fajnie, że uratowany

dzin1975 pisze:Szykujemy busa na wakacje przy kawałkach nieśmiertelnej Kory!
Kora i Maanam... Kocham... Jadę z Wami

Często gdy słucham Maanamu przypomina mi się zeszłoroczny poranek pod namiotem w Kryspinowie (pewnie pamiętacie) gdy dotarła do nas ta smutna wiadomość...
dzin1975 pisze:Działa!!! Wczorajsza zdobycz. Pan który przywiózł aż się popłakał jak usłyszał że nie wyląduje w kontenerze![]()
Szykujemy busa na wakacje przy kawałkach nieśmiertelnej Kory!
IMG_20190720_113532_9.jpg
Ooo jaaaa! Bedzie się działo!
OCZY
Team
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93

Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
RAFALSKI pisze:dzin1975 pisze:Działa!!! Wczorajsza zdobycz.
Super sprzęcior! Fajnie, że uratowanyŚwietny design końcówki lat 70-tych, jest klimat, itd. ale... Do słuchania taśm jest OK.
dzin1975 pisze:Szykujemy busa na wakacje przy kawałkach nieśmiertelnej Kory!
Kora i Maanam... Kocham... Jadę z Wami
Często gdy słucham Maanamu przypomina mi się zeszłoroczny poranek pod namiotem w Kryspinowie (pewnie pamiętacie) gdy dotarła do nas ta smutna wiadomość...
Fajnie że napisałeś. Padnięta igła, miałem kupować nową ale odpuszcze. Będzie do kaset, i jako kolejny zbieracz kurzu

A Korę i Maanam bezapelacyjnie do końca moich dni
Wróć do „Hobby Fanklubowiczów”