"Przyczepy Niewiadów to nie stan posiadania, to stan umysłu. Bo jak inaczej wytłumaczyć, że jak człowiek wjeżdża na pole kempingowe i widzi zachodnie przyczepy za kupę kasy, luksusowe i nie czuje, że czas na zmiany". Marek
Z lewej popularny filtr samochodowy LPG Valtek a z prawej do butli 11kg który mam w ence.Oba FC. Dziś przyczepa umyta po zimowaniu i test panela - ładuje aż miło
Jedyny drobny mankament to taki że przy wysuwaniu/składaniu trzeba delikatnie odsunąć chlapacz bo sworznie na prawym ramieniu stopnia haczą o wytłoczone na nim logo.
Ostatnio zastanawiałem się też jak zamaskować nakrętki od panela na suficie.Można by założyć kapturki ale lepszy wydaje się być inny pomysł. Drobno postrzyżona remontówka została naklejona na nakrętkę i taki oto efekt.
Czy ja dobrze widzę, że masz zamontowany AKS? Jak się sprawdza? Warto zainwestować? Dla mnie bezpieczeństwo przelotów jest najważniejsze i z tego powodu rozważam zakup.
Trudno odpowiedzieć jak się sprawdza.Nigdy nie miałem awaryjnej sytuacji,po prostu zapinam i jadę.Niektórzy uważają że montowanie go do lekkiej przyczepy to przesada ale dla mnie bezpieczeństwo też jest najważniejsze.
U mnie z akaesem jakieś 150km przejechane, wiec tyle co nic. Ale jestem bardzo zadowolony. Przyczepa prowadzi się stabilniej, równiej. Nie szarpie i co najważniejsze zawsze trafia w ślady busa. Zobaczymy jak będzie z załadowaną gratami. Na chwile obecną polecam.
Gdy prowadziłem remont wszyscy doradzali mi abym zamontował elektrownię mimo moich rozterek czy ma sens. Teraz ja będę namawiał niezdecydowanych; montuj bo warto. Prądu nie oszczędzam a aku o godzinie 9-10 rano naładowany i praktycznie nie ma znaczenia czy leje deszcz czy słonko świeci. POLECAM