Walentynki 2019.
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: Walentynki 2019.
Fajnie było zobaczyć wasze uśmiechnięte mordeczki chociaż na zdjęciach 

Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam

Przepraszam, że dopiero dzisiaj się odzywam.
Rzeczywiście, aby nie robić zamieszania powiedziałem tylko Tamkowi, że się "ewakuuję" do domu. SMS-a wysłałem już z domu. Cieszę się, że doszedł.
Ja również jestem bardzo zadowolony z tego spotkania, że mogłem zobaczyć starych znajomych oraz poznać nowych. Do zobaczenia na jakimś zlocie, a w ostateczności za rok w Jasminum.
Rzeczywiście, aby nie robić zamieszania powiedziałem tylko Tamkowi, że się "ewakuuję" do domu. SMS-a wysłałem już z domu. Cieszę się, że doszedł.
Ja również jestem bardzo zadowolony z tego spotkania, że mogłem zobaczyć starych znajomych oraz poznać nowych. Do zobaczenia na jakimś zlocie, a w ostateczności za rok w Jasminum.
Niedosyt po braku Hariry w Opolu trwał od 6 dni....
Za długo o jakieś 6
.
Ugotowałem sobie sam!
A odgrzewanie w takich okolicznościach przyrody na dzisiejszy obiad sprawiło, że myślami znowu byłem w Jasninum...

Za długo o jakieś 6

Ugotowałem sobie sam!
A odgrzewanie w takich okolicznościach przyrody na dzisiejszy obiad sprawiło, że myślami znowu byłem w Jasninum...

Witam!
Z wyglądu (to co widać na zdjęciu) podejrzewam, że jest lepsze i smaczniejsze niż w oryginale.
Życzę Smacznego. Może i ja się kiedyś na takiego coś załapię.
Z wyglądu (to co widać na zdjęciu) podejrzewam, że jest lepsze i smaczniejsze niż w oryginale.
Życzę Smacznego. Może i ja się kiedyś na takiego coś załapię.
Kurczę, Marcin narobiłeś mi smaka na tę zupę. Nigdy o takiej nie słyszałem ale już przeszperałem internet w poszukiwaniu przepisu i chyba też upichcę 

Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”