GrzegorzBruta pisze:Daję sobie bana na 2 miesiące.
Za stary jestem by w te pierdoły uwierzyć, jeśli jednak okaże się to prawdą, nie omieszkam dać na tacę więcej niż zazwyczaj.
Póki co w tego samobana nie wierzę ale zawsze w takich sytuacjach odradzam druciarstwo i polecam spojrzeć na gotowe rozwiązania:
reflexes pisze:Pozwól, że to my moderatorzy zadecydujemy kto i kiedy dostanie bana.
Przypominam jednak, że w myśl
regulaminu masz prawo usunąć swoje konto.
Zarejestrowani użytkownicy mają prawo usunąć swoje konto z Forum, aby to zrobić należy wysłać informację na adres
kontakt@fanklub-niewiadowek.com, a konto zostanie bezzwłocznie usunięte. Usunięcie konta nie oznacza usunięcia postów.
Fiacior, twardy chłopie byłeś,
Fiacior75 pisze:Niestety twoja samozajebistość na tym forum już mnie wykańcza!!!
ja taki odruch miałem prawie 70 stron wstecz.
Ostrzegam jednak po koleżeńsku – skończyło się dla mnie dość przykro – niepochlebne posty forumowiczów zapatrzonych
w „nieskazitelność” pana Boruty, pogróżki karateków karpiarzy, nieprzychylność moderatorów zaakcentowana ostrzeżeniem
i banem. Najgorszy był jednak wyrzut sumienia, że dałem się wyprowadzić z równowagi i ponieść emocjom. Mogłem tego uniknąć.
Tobie pewnie nic nie grozi. Twoja pozycja – nazwijmy to „forumowo –towarzyska” – jest znacząco bardziej uprzywilejowana
od mojej.
Współczuję Ci jedynie tego, że obracając się w oparach odbytniczego sarkazmu:
GrzegorzBruta pisze:bo inni sraczki dostają.
GrzegorzBruta pisze:Jak widać ktoś tu sraczkuje o 10 zł
czy słynny przebój forumowych intelektualistów
jacekz1986 pisze: w dup.. byłeś i gów.. widziałeś idź na inne forum
jesteś o krok od wdepnięcia w g….no niepotrzebnej kłótni.
Odpuść, wyluzuj, pooddychaj, skocz z Murano na motory gdyż stwierdzenie typu:
Romlas pisze:Mistrzu nasz, szkoda Twojego czasu na komętowanie. To co robisz robisz dobrze, wielu z nas coś u Ciebie coś podpatrzyło. Wątek jest założony przez Ciebie i szkoda się tłumaczyć. W końcu nie każdy lubi swojego nauczyciela, i nie każdy musi czytać akurat ten wątek.
zapewne nadejdzie ale już Cię tak nie wzruszy.
Jak to mówią nerwy w konserwy, tym bardziej że niedługo powinna się tu pojawić DIZZY
i ze znanymi sobie wdziękiem i gracją napisać mniej więcej tak:
„Och Grzegorzu, z jaką odwagą przyznałeś sobie tego bana, jakiej pewności siebie wymagało wyręczenie moderatorów, jak cudownie odnajdujesz się w roli nieobecnego na forum, nawet jak nic nie piszesz to i tak najlepiej nic nie piszesz.
Twoje nicniepisanie to prawdziwy kunszt. Liczę Grzeegorzu, że następnym razem pójdziesz za ciosem, okażesz się znów najlepszy i zbanujesz się na trzy miesiące!!! Bo trzeba odróżnić pewność siebie od zwykłej pychy.
I uwielbiam Grzegorzu jak masz wywalone. Tak wywalone na tym forum nie ma nikt ” ***. Itd. itp…
Spokojnych dwóch miesięcy życzę, tyle że nie na pewno.
***- ironiczna forma wypowiedzi, często spotykana na forach, mająca na celu wiele celów,
niemająca natomiast nic wspólnego z obrażaniem czegokolwiek lub kogokolwiek.
Wszelkie podobieństwo postaci do osób autentycznych jest zamierzone i celowe!!! Proszę moderatorów o nieusuwanie.