Naprawa okna
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
- kooba
- Administrator

- Kontaktowanie:
Re: Naprawa okna
Mega fajne. Wygląda super.
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
RollerTeam Kronos 284TL
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
RollerTeam Kronos 284TL
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
tomcat pisze:Bomba!
Jestem ciekaw efektu po zamontowaniu w przyczepie.
Kolega przysłał mi fotki jak szyby wyglądają już zamontowane.
Niewiadów 126e 1986
Toyota Previa
Toyota Yaris
Cinquecento 0.9
Kawasaki ZX-12R
Wigry 3
Toyota Previa
Toyota Yaris
Cinquecento 0.9
Kawasaki ZX-12R
Wigry 3
- tomcat
- Moderator

Zajefajnie
Na pewno będzie przyciągać uwagę tym akcentem
Na pewno będzie przyciągać uwagę tym akcentem
No i nie trafię do tematu "spotkałem forumowicza" gdyż niejako te szyby to mój podpis 
Niewiadów 126e 1986
Toyota Previa
Toyota Yaris
Cinquecento 0.9
Kawasaki ZX-12R
Wigry 3
Toyota Previa
Toyota Yaris
Cinquecento 0.9
Kawasaki ZX-12R
Wigry 3
A jak to wygląda od środka, widać cokolwiek na zewnątrz? Sam efekt wizualny mi się bardzo podoba, ale zastanawiam się czy w środku nie będzie jak w puszce...
- Zielony
- Fanklubowicz

- Kontaktowanie:
Jumpman pisze:A jak to wygląda od środka, widać cokolwiek na zewnątrz? Sam efekt wizualny mi się bardzo podoba, ale zastanawiam się czy w środku nie będzie jak w puszce...
neeken pisze:nałożenie folii one way (takiej dziurkowanej) a na to przeźroczystą pełną folię (laminat
Jeżeli to jest taka folia, jak nakleja się na autobusach/tramwajach, to tragedii nie będzie. Bedzie ciemniej, ale kontakt ze światem zewnętrznym zostanie zachowany
Zakreśliłem w kółka miejsca (przyczyny dlaczego zdecydowałem się oklejać szyby) gdzie ją zszyłem zszywkami na gorąco.
Niewiadów 126e 1986
Toyota Previa
Toyota Yaris
Cinquecento 0.9
Kawasaki ZX-12R
Wigry 3
Toyota Previa
Toyota Yaris
Cinquecento 0.9
Kawasaki ZX-12R
Wigry 3
-
Samoogon
neeken pisze:no i nie trafię do tematu " spotkałem forumowicza " gdyż niejako te szyby to mój podpis
Ale możesz założyć temat:"spotkałem @neekena"
Mało (o ile w ogóle) jeżdżę autobusami, wiec si ę mało znam. Niemniej jednak -na zdjęciach wygląda to faktycznie spoko. Jak się kiedyś spotkamy na jakimś kempingu lub zlocie, to się wproszę na wizję lokalną... zaintrygowałeś mnie 
Jumpman pisze:Jak się kiedyś spotkamy na jakimś kempingu lub zlocie
bardzo bym chciał ale ubolewam, że w sierpniu praktycznie w ogóle nie macie spotkań a tylko wtedy mogę się urwać. Nawet na innych forach musiałem opuszczać rozpoczęcia i zakończenia sezonów gdyż w tych terminach przeważnie mnie w kraju nie ma. Cóż liczę ,że kiedyś uda mi się wbić w jakiś sierpień lub ewentualnie wczesny maj w każdym razie ostro przeglądam terminy spotkań forumowych.
Jumpan pisze:-na zdjęciach wygląda to faktycznie spoko
ja też też widok znam tylko z fotek. Ogólnie myślałem ,że będzie mniej przejrzyście a tu widok normalny prawie
Samoogon pisze:Ale możesz założyć temat:"spotkałem @neekena"
Prędzej korci mnie założyć własny wątek remontowy ale jak kiedyś pisałem u mnie postępy idą baaardzo wolno i nie chcę nikogo zanudzać. Najprędzej jak dobrze pójdzie to na wiosnę 2019 chciałbym pomału skończyć aby już latem pozapoznawać się z Wami. Kupując cepkę miałem na uwadze tylko tapicerkę wymienić no ale jak się zaczytałem w postach tutejszych "wizjonerów" dalej nie mam koncepcji jak ją w środku wykańczać heheh
Niewiadów 126e 1986
Toyota Previa
Toyota Yaris
Cinquecento 0.9
Kawasaki ZX-12R
Wigry 3
Toyota Previa
Toyota Yaris
Cinquecento 0.9
Kawasaki ZX-12R
Wigry 3