stachu_gda pisze:Co do zamka, to zamiast zamka można wyprodukować naklejkę sugerującą, że to klapa serwisowa od opróżniania WC kasetowego
Ty to masz łeb! Świetny pomysł! Godny mistrza Sun Tsu!: http://sklep.zysk.com.pl/36-forteli-chi ... lania.html
stachu_gda pisze:Co do zamka, to zamiast zamka można wyprodukować naklejkę sugerującą, że to klapa serwisowa od opróżniania WC kasetowego
GrzegorzBruta pisze:Powiem szczerze, napaliłem się na ten luk. Raz, bo mi się zwyczajnie podoba a dwa, cena jest akceptowalna. Dam znać.
Drednot pisze:GrzegorzBruta pisze:Powiem szczerze, napaliłem się na ten luk. Raz, bo mi się zwyczajnie podoba a dwa, cena jest akceptowalna. Dam znać.
Ja też się napaliłem po opisie Grzegorza. Ale jeszcze poczekam aż wymyślicie system zamykania na zamek![]()
![]()
Drednot pisze:To już niczego nie rozumiem.
Tyle pisania o tym, że trzeba pomyśleć o jakimś zamku a tu okazuje się że to takie proste. Od razu trzeba było tak.
dzin1975 pisze:Super robota, ładnie wygląda.Ja dałbym jeszcze mase uszczelniającą od środka, naokoło ramki. Tak dla pewności...
Romlas pisze:No i wygląda bardzo przyzwoicie, jak by szła przyczepa w lakier to oryginał..
zyga49 pisze:Ja u siebie od środka dookoła klapy wkleiłem na klej montażowy listwy 2x5 cm i wkrety poszły w te listwy z tym,że moja klapa ma 83x33 w N126e.
zyga49 pisze:Zgadza się z tym,że ja kupiłem używkę z zachodniej przyczepy i tam ramka jest z alu i ramka drzwiczek też z alu-natomiast wypełnienie to podwójne pcv w środku pianka,naprawdę fajna rewizja .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości