Nie ma co jednak biadolić bo wszystko w naszych rękach

I jeszcze jedno, do bani z taką emeryturą jak Ty po nocach nie śpisz

Ja to tyram, żeby mnie ZUS miał czego złupić, ale Ty?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Samoogon pisze:Masz rację, też jestem z rocznika który trochę liznął czasów kiedy nie było jeszcze tego szalonego wyścigu po wszystko. Abstrahując czy to było dobre czy złe, ludzie wydawali się szczęśliwi. Świat nie gnał tak do przodu, ludowe mieli tylko siebie, nie było tych wszystkich rozrywek i ogłupiaczy. Byłem dzieckiem, pamiętam rodzinę spotkania, śpiewy na imprezach, wakacje pod namiotem z przyczepą kempingową, namiotową, bagażową. Jak piszesz, czymkolwiek byle jechać, naprawy w każdym państwie, mnóstwo spotkanych życzliwych ludzi po drodze i na kempingach. Było inaczej.
Nie ma co jednak biadolić bo wszystko w naszych rękach
I jeszcze jedno, do bani z taką emeryturą jak Ty po nocach nie śpisz
Ja to tyram, żeby mnie ZUS miał czego złupić, ale Ty?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
stachu_gda pisze:Grzegorz jak robisz tę lodówę i masz ją na wierzchu, to pomyśl czy od razu nie zamontować światełka w środku. Ja mam takie co prawda bateryjne "na ruch", ale dzisiaj jednak montowałbym tradycyjne, z krańcówką, zasilane z AKU na 12v. Nowa uszczelka super sprawa, to jest niestety element który się brudzi i nie jest zbyt estetyczny jak ma swoje lata. Aż pomierzę czy do TA71 jest ten sam wymiar co do TA60, ale to jak przyczepa do mnie wróci bo chwilowo stoi u sąsiadów
misha22 pisze:Hej, A kto jest producentem tego Pieca 3.5? ja caly czas szukam..
Co do tasmy dwustronnej to ta do wykladzin schnie b. szybko, odpada i nadaje sie do.... wykladzin.
Zajdz do jakiejs firmy co obrabia plyty na cele reklamowe lub kasetony i zobacz czym kleja. Nigdy tego w sklepach nie widzialem, dostaje to od producentow gratow ktore skladam, wiec nawet handlowej nazwy nie znam.[3M] Czasem jest to przezroczyste ok 0.5mm czasem na piance ciemnej 1mm no i grubsze tasmy tez...
misha22 pisze:"Marka" pieca jest m do poszukiwan potrzebna...albo producent chociaz...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości