Nasze Holowniki
Re: Nasze Holowniki
TomekN126N a uzupełniając to holownik wcale nie nowy
bo z 2001 roku i jak na razie nie zawodzi. Oby tak wytrzymał jeszcze długo bo mi z nim dobrze 
- michal_b_30
- Kontaktowanie:
Witam, mój ciągnik to Fiat Stilo 1,9 JTD 115 KM z 2004 roku.
Jakiś czas temu znalazłem odpowiedni ciągnik do mojej N126n
Miałem w zeszłym roku chwilę słabości stąd zdjęcie z portalu ogłoszeniowego ale na szczęście się nie sprzedał.
Poldek z tego samego rocznika co enka 1989r no i kolorem pasuje więc się nie mogłem oprzeć jak go znalazłem

Miałem w zeszłym roku chwilę słabości stąd zdjęcie z portalu ogłoszeniowego ale na szczęście się nie sprzedał.
Poldek z tego samego rocznika co enka 1989r no i kolorem pasuje więc się nie mogłem oprzeć jak go znalazłem

Nissan Patrol + N126n
- Fiacior75
- Fanklubowicz

To ja też się pochwalę nowym holownikiem Nissan Xtrail, Omega po ośmiu latach wiernego służenia poszła na Ukrainę
..... 
Hehe. Piękny ale popełniłeś ten sam błąd co ja. Po srebrnym metalicu zobaczysz pewną różnicę. Ten będzie ciągle brudny 
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- Fiacior75
- Fanklubowicz

reflexes pisze:Hehe. Piękny ale popełniłeś ten sam błąd co ja. Po srebrnym metalicu zobaczysz pewną różnicę. Ten będzie ciągle brudny
Wiem wiem już kiedyś miałem czarną Corse ale bardziej mnie interesował stan wizualny, techniczny ,przebieg i dodatki takie jak hak, skrzynia automatyczna halogeny relingi i takie tam
-
dzin1975
Super fura.
Tylko czy aby nie po dzwonie ona?
Bo jakoś tak drzwi od kierowcy nie dolegają

Tylko czy aby nie po dzwonie ona?
Bo jakoś tak drzwi od kierowcy nie dolegają
- Fiacior75
- Fanklubowicz

Tak kupiłem go po "Bombie" poprzedni właściciel nazywał się Leszek Bomba hahaha

Fiacior75 pisze:Wiem wiem już kiedyś miałem czarną Corse ale bardziej mnie interesował stan wizualny, techniczny ,przebieg i dodatki takie jak hak, skrzynia automatyczna halogeny relingi i takie tam
Domyślam się. Miałem dokładnie tak samo. Jakby była żółta też bym kupił
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
-
dzin1975
Fiacior75 pisze:Tak kupiłem go po "Bombie" poprzedni właściciel nazywał się Leszek Bomba hahaha![]()
No i.....
Bomba
...i ogłaszam was mężem i żoną...

-
dzin1975
I 126lat na nowej drodze życia!!!
A gorzko było?
O noc poślubną nie pytam,ale będą jaja jak za pare miechów 132 kupisz:)))
A gorzko było?
Re: RE: Re: Nasze Holowniki
dzin1975 pisze:I 126lat na nowej drodze życia!!!
A gorzko było?
Marcin...Póki co holownik w ropie wystarczy...
Cóż, wysłałem dziś brata obejrzeć autko bo sam jestem w NL,,, Renata już stara że szkoda haka zakładać, Mercedes idzie do ludzi bo nie mam dla niego czasu... No i przyjechał Picasso do domu. Za tydzień obejrzę... Tym razem ropa, bo też nie młode i gazu na 3 lata nie warto kłaść.
Paweł i Kinga. N250
Wróć do „Samochody Niewiadówek”